13.01.2021

Ce înseamnă LiterNet? Pentru mine înseamnă cel puţin trei lucruri.

Înseamnă pentru acest exilat, contactul cu cultura română. Muzica, desigur, interesul meu principal, dar şi teatru, film, dans, cărţi, interviuri, etc., etc...

Înseamnă, şi acesta este probabil cel mai important lucru, o veritabilă arhivă a evenimentelor culturale din ultimii 20 de ani.

Înseamnă, în fine, platforma prin care mă pot exprima atunci când cred că am descoperit ceva ce poate fi interesant sau inedit - şi când găsesc cuvintele potrivite.

La Mulţi Ani LiterNet, mulţumesc Răzvan. O generaţie întreagă a crescut cu tine.

Să sărbătorim deci cele 1.000 de săptămâni de LiterNet cu şampanie şi cu focuri de artificii.


Hans Christian Lumbye: Galopul şampaniei. Orchestra Simfonică Naţională a Danemarcei, dirijor Juanjo Mena.


George Frideric Handel: Muzica focurilor de artificii. Le Concert des Nations, dirijor Jordi Savall.


*
Pe 31 decembrie 2020, LiterNet a împlinit 1.000 de săptămâni / 7.000 de zile de la lansare. Aşteptăm poveşti despre întâlnirea voastră cu LiterNet în word, cu diacritice, pe adresa [email protected], până pe 15 ianuarie 2021. 

Dacă v-am fost importanţi în vreuna din clipele vieţii voastre, faceţi o postare despre LiterNet pe reţelele sociale şi taguiţi un număr de prieteni egal cu numărul de ani care au trecut de când v-aţi întâlnit cu LiterNet. Ca să daţi la rândul vostru mai departe ceea ce a fost făcut să circule la cît mai multă lume. (Redacţia LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Aniversare LiterNet

Publicitate

Sus