12.02.2023

În primul an de Pantam Dance am lansat 3 single-uri cu videoclip, pe care le recomandăm cu drag, a fost o bucurie să le creăm. Iar pe Spotify găsiți 10 piese în total.

Concertele au fost destul de multe, n-aș putea să estimez exact numărul lor, dar vara am avut acțiune aproape săptămânal.

Momente cu sens care ne-au rămas cu iubire în conștiință sunt toate cele în care ne vedem, creăm, concertăm împreună. Simpla prezență în acest context este magică.

Doar un exemplu ar fi un concert complet unplugged într-o poieniță la Râșnov, în cadrul Festivalului de Film. A fost exact ca într-un film, doar zânele mai lipseau.

La fel și la Festivalul Magma la Racoș, lângă Lacul de Smarald și Vulcanul stins. Acolo am scris una din cele mai frumoase piese pe care le-am compus vreodată, împreună cu publicul.

Și Gala Premiilor UNITER a fost ceva de neuitat, am avut onoarea să deschidem acel eveniment televizat, care s-a întâmplat exact de ziua lui Artur. Inclusiv drumul până la Bistrița și înapoi a fost o bucurie. Ne-am simțit ca într-o capsulă galactică unde nu există spațiu și timp pe tot parcursul experienței.

Provocările apar atunci când e mai multă inspirație pentru muzica nouă decât se poate implementa, efectiv, în mod realist. Lucrăm constant la muzică și ideile curg neîncetat. Ceea ce este un lucru fabulos, de fapt.

Surprizele au fost evenimentele la care am fost invitați să cântăm, festivaluri, gale, evenimente private în niște contexte super frumoase. Aceste invitații au venit spre noi pur și simplu, noi doar ne-am făcut treaba și am creat muzica ce ne place mult.

Lecția numărul unu este în continuare consistența. Ca să ajungi unde îți dorești, trebuie să arăți universului în fiecare zi că intenția ta este serioasă, și să acționezi. Pas cu pas, în fiecare zi câte un pic. Apoi este foarte important ca atunci când ai o echipă, să ai încredere în ceilalți, să nu te îndoiești de abilitățile lor, să fii un sprijin, să crezi în potențialul cel mai înalt și să te raportezi la ei de parcă acel potențial s-a manifestat deja.

Pantam Dance (foto: Mihai Smeu)
*
Așteptăm topurile / retrospectivele amintirilor voastre din anul 2022 în word, cu diacritice (nu uitați un titlu și o fotografie reprezentativă pentru unul din momentele anului 2022), pe adresa [email protected], până pe 25 februarie 2023. Mai multe detalii despre acest fel de top în invitația de aici. Pe scurt: prima și singura regulă e că nu e nici o regulă, puteți scrie despre tot ce v-a rămas în minte și suflet din 2022. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus