09.12.2023
Gabriel Rusu
Bună ziua, mă puteți ajuta vă rog? Am nevoie de un cântar uman, cel mai ieftin posibil. Bună ziua, nu am decât cântare de baie. Demoni electronici a căror singură menire pe planeta noastră este să strice ziua celor care se așază pe ele. Unde mai pui că rezistă și la frustrările emise de sistemul nostru nervos. Vă dau și un set de baterii deoarece producătorul nu a inclus asta în pachet, pentru binele omenirii desigur. Ce spuneți, aveți dumneavoastră curajul de a trezi fiara? Eu mă tem de el, sunt slab doamnă.

Vero Anttheia Teodoru
Rodi a dat în judecată toate publicațiile pentru calomnie. Cum fac femeile sarmale în funcție de zodie? Balanțele sunt neîndemânatece și impulsive așa că se vor apuca, dar vor sfârși cu varza à la Cluj. Cum fac femeile drob? Balanțele iubesc călătoriile și țin la tradiții deci, vor face Paștele la Dubai. În Top 3 cele mai bune soții nicio pomeneală - Fecioara, Peștoaica și Săgetătoarea. Cea mai bârfitoare din zodiac tot ea. Enervată peste măsură de atâta nedreptate a înaintat o plângere să se răzbune.

Arthur Ianoși
Ea către el. Nu poți face nimic singur. Ai muri fără mine. El către ea. Viața mea e ca terapia. Trebuie să plătesc mereu pe cineva să fie acolo pentru mine. În rest sunt sănătos. Ești dezechilibrat. Ești pe dracu' să te pieptene. El. N-am nevoie, sunt chel. Ce insinuezi? Ea. Lasă-mă cu pompozitățile astea. Ești un vulvar nenorocit. El. Azi am făcut prima comandă online. Singur. Ea. Mi-ai scris mie pe mess să iau bere. El. Da, dar am făcut-o singur. Ea. Costeluș, te părăsesc. El. Când pleci, să duci și tu gunoiul.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În decembrie 2023, grupul are 12.210 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus