09.01.2024
2023? Chiar bun! Liniștit, blând, plin de afecțiune...

Teatral, a fost pus sub semnul noutății, în sensul în care m-am întâlnit la scenă cu oameni cu care nu mai lucrasem până acum! Radu Iacoban și Tudor Prodan la Rinocerii (Eugene Ionesco), Irina Moscu la aici. melancolia (Daniel Chirila), Ciprian V. Nechita și Mădălina Sandu la Dolores (Edward Allan Baker). Din una în alta și din alta în festivalul nostru de teatru, apoi cu spectacolul Frontal al Gianinei Cărbunariu la festivalul X-Fest al Teatrului Excelsior din București, timpul a trecut foarte repede!

Depeche Mode! Al doilea concert pe stadion la care am fost! Mama mi-a zis să am grijă la tinerii agitați consumatori de substanțe care, după ea, sunt nelipsiți de la toate concertele mari. De cum am intrat pe stadion, am sunat-o s-o liniștesc, spunându-i ca vârsta medie a participanților se apropie de-a mea...

Marea mea caldă și bună de la 2 Mai a fost un pic prea rece cu mine în prima parte (14 grade), dar soarele și prietenii au făcut ca asta să nu se simtă!

Efectul Picasso a fost că mi s-a reconfirmat că vreau să trăiesc într-o casă plină de culorile tablourilor care-mi plac!

Partea urâtă a anului a fost moartea a doi colegi: Dan Covrig - sufleurul nostru și actorul Florin Mircea! Dar poate teatrul de acolo e mai bun!

Se pare că am fost destul de cuminte pentru că Moș Crăciun a venit și de data asta!
Mama mea a împlinit 85 de ani!

În rest... Să fie pace!

Cu Florin Hrițcu, Cristian Niculescu, Elena Popa, Paul Ovidiu Cosovanu

*
Așteptăm topurile / retrospectivele amintirilor voastre din anul 2023 în word, cu diacritice (nu uitați un titlu și o fotografie reprezentativă pentru unul din momentele anului 2023), pe adresa [email protected]. Vă așteptăm cât aveți nevoie pentru a scrie. Un prim termen orientativ este 25 ianuarie 2024, dar nu ezitați să ne scrieți și mult după acest termen. Mai multe detalii despre acest fel de top în invitația de aici. Pe scurt: prima și singura regulă e că nu e nici o regulă, puteți scrie despre tot ce v-a rămas în minte și suflet din 2023. Vă rugăm să duceți vorba mai departe, trimițând invitația și spre prietenii voștri. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus