19.10.2012
O doamnă elegantă, machiată şi coafată impecabil intră grăbită în încăperea în care se găseşte platoul de filmare. Îşi instalează singură lavaliera şi aşteaptă semnalul de început. În timp ce vorbeşte, lângă ea câţiva aghiotanţi reproduc scenele perfect, ca într-o reclamă.
 
Aţi mers vreodată pe stradă trişti şi îngânduraţi? Cu toţii am făcut asta măcar o dată. Dar ce anume ne făcea cu adevărat să fim trişti? Lipsa banilor? Lipsa unui loc de muncă? Necazurile? Ei bine, toate acestea şi multe altele îşi diminuează semnificativ efectul negativ asupra noastră atunci când avem pe cineva alături. Tu ai pe cineva alături? Studiile recente arată că multe femei trăiesc singure din cauza alegerii eronate a cremei de faţă. Ba mai mult, majoritatea au declarat că nu ştiu care este diferenţa dintre o cremă hidratantă şi una demachiantă, fenomen comparabil cu analfabetismul. Sociologii ar putea pune asta pe seama neştiinţei sau neinformării, dar tu ai acum şansa să afli totul, pentru că îţi prezentăm noua gamă de produse cosmetice ANTISOLITAIRE. Create special pentru tine, produsele noastre te vor ajuta să pui momeala potrivită în capcana dulce a dragostei care de-abia aşteaptă să se închidă peste bărbatul vieţii tale. Ni se întâmplă atât de des să ratăm ocazia perfectă, nu? O clipă e acolo pe canapea, disponibil, e doar al tău, dar în clipa următoare, clipa apropierii, el observă că ai un ten neîngrijit, unghii nefăcute şi părul cu adevărat nearanjat. Îţi va cere numărul de telefon? Nu prea cred. Dar nu şi de acum încolo! Folosite zilnic, produsele noastre garantează acea primă impresie de milioane la care visăm toate, cea care ne va lega cu siguranţă destinele.
 
Femeia îşi schimbă brusc vocea, vorbind repede, muşcând din fiecare cuvânt. Nimeni n-o mai ascultă, oricum.
 
Garanţia este valabilă pentru primele cinci minute de la contactul vizual, în lipsa oricărei conversaţii.
 
Uită de cremele bunicii! Remedii naturiste? Să fim serioşi, nu au dat niciodată roade, cine ar arăta bine cu castraveţi pe faţă? Alegeţi produsele ANTISOLITAIRE şi veţi avea deja un pas făcut în cucerirea bărbatului la care râvniţi. Visaţi la cine romantice? ANTISOLITAIRE vă va obişnui să vă măriţi miza. Imaginaţi-vă o plimbare romantică de-a lungul Senei, cu opriri romantice în toate buticurile importante ale Parisului, plus... cină romantică la lumina lumânării într-un restaurant, fireşte, cu specific franţuzesc. De ce nu? Arătaţi impecabil. Cu un mic exerciţiu al dicţiei aţi putea chiar rămâne să trăiţi acolo. Nimeni nu va observa diferenţa între dumneavoastră şi sofisticatele franţuzoaice. Nici măcar pretendenţii dumneavoastră! Tot nu sunteţi convinsă? Ei bine, puteţi să aplicaţi acest exerciţiu de imaginaţie oricărei ţări doriţi, pentru că gama ANTISOLITAIRE este internaţională! Efectele ei sunt recunoscute în toată Europa, America şi câteva ţări din America Latină. Lumea se deschide în faţa ta pentru ca tu să-ţi găseşti jumătatea. Ce mai aştepţi? Comandă acum. Asta e impulsul de care aveai nevoie. Acum nu-ţi mai rămâne decât să te pregăteşti pentru marea întâlnire cu cel la care visezi, iar el va fi pur şi simplu fermecat de înfăţişarea ta!
 
O femeie simplă păşeşte sfios în spaţiul unde se filmează şi-şi rosteşte textul cu înflăcărare.
 
Am intrat în cameră şi am simţit pur şi simplu cum toate privirile se îndreaptă spre mine, printre care şi a lui! Am crezut că leşin, nu mi se mai întâmplase niciodată aşa ceva cu vechile mele trucuri de frumuseţe. Înainte obişnuiam să ies din casă doar la suc cu amicii, dar de când folosesc gama ANTISOLITAIRE, iubitul meu îmi ocupă tot timpul!
 
Femeia sfioasă iese din cadru, îşi schimbă hainele în vestiarul de lângă platou şi pleacă plictisită acasă. Cealaltă femeie o priveşte aprobator.
 
Aşadar, nu ezitaţi! Comandaţi acum şi o să vedeţi cum vi se va transforma viaţa cu atât de puţin efort. Doar câteva minute de îngrijire pe zi şi puteţi spune adio singurătăţii şi serilor în care aţi fi vrut să aveţi curajul necesar pentru a aborda acea persoană. Nicio grijă, de acum înainte ea vă va aborda pe dumneavoastră! Secretul? ANTISOLITAIRE!
 
Femeia îşi schimbă din nou vocea.
 
Setul conţine o cremă de zi revoluţionară, un pieptăne special pentru toate tipurile de păr şi o ojă. Sunaţi la numărul afişat pe ecran, iar operatorii noştri vă vor prelua imediat.
 
Femeia priveşte în ochiul aparatului de filmat.
 
Nu uitaţi, folosind setul ANTISOLITAIRE nu va mai trebui să mergeţi niciodată pe stradă triste şi îngândurate.

0 comentarii

Publicitate

Sus