02.02.2021
Da doamnă. Nu doamnă. Nu tatuaje, marcaje. Nu doamnă, nu pe piele, pe asfalt. Cu vopsea da. Nu cu negru, ce dracu se mai vede dacă le facem cu negru, cu alb. Nu se şterg, poţi să treci cu maşina peste ele de o mie de ori şi nu se şterg. Nu doamnă, nu facem nici cai, nici tigri. Undeee? Haideţi doamnă că vă bateţi joc de mine, cum să facem marcaje peee Doamne Sfinte.
Ghiţăăă ţi-am zis bă că e ceva tradus greşit în reclama aia de-ai pus-o cu marcăm zebre şi şolduri. M-au înnebunit gagicile astea.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus