13.02.2024
Anul 2023 a fost bun cu mine. A fost bun pentru mine. Cred că e prima dată când afirm asta despre un an. De obicei spuneam că a fost ok, sau a fost ciudat sau a fost rău.

Pentru mine, Noul An vine mereu cu un element de noutate, fiindcă prima zi a acestuia corespunde cu ziua mea de naștere. Astfel, încep fiecare an cu o nouă vârstă.

În februarie am avut ocazia să fac ceva mai mult pentru mine. Să fac primii pași în carieră și să joc într-un spectacol de dizertație.

Martie și aprilie au fost mai mult niște luni de tranziție din care, sincer, nu-mi mai amintesc mare lucru.

Mai a fost luna regretelor și luna în care m-am înțeles cel mai puțin. Am pierdut oportunități în favoarea altora. Simțeam constant că nu am făcut alegerea corectă. Că nu sunt capabilă de alegeri bune.

Am fost la un curs de scris. Am fost pentru prima dată la aerial yoga și mi s-a părut cea mai distractivă activitate de anul acesta.

În iunie am luat și eu în sfârșit o pauză bine meritată, după sesiune, și am fost la mare. După ce anii trecuți am fugit atât de concediul petrecut cu ai mei, acum l-am căutat.

În iulie am fost chemată pentru prima dată la un casting. Până acum, înscrierile mele nu treceau mai departe de stadiul de email.

În august am pășit nesigur în lumea animației pentru copii.

Am sărbătorit trei ani de relație și am reușit să descopăr o altă față a iubirii.



Pentru mine vara a fost, de parcă n-ar fi fost. Mereu trece într-o fracțiune de secundă. Eu vara nu stau. Vreau să fac tot ce n-am apucat să fac în timpul anului universitar.

În septembrie am zburat pentru prima dată cu avionul și am vizitat Praga.



În octombrie m-am mutat singură.

Luna noiembrie a anului 2023 mi-a oferit ocazia de a participa la Gala Aniversară Impuls, la Țăndărică, și să văd cel mai frumos spectacol din viața mea. Spectacolul Regele Moare, regia Eliza Păuna m-a șocat și m-a făcut să mă reîndrăgostesc de ceea ce fac.

În decembrie, Crăciunul s-a urâțit puțin pentru mine.

Anul 2023 a fost cel în care am încercat din răsputeri să dau din coate, să le fac pe toate. Îmi spuneam constant "Trebuie să fiu mai implicată. Să fac mai multe. Să-mi doresc să fac mai multe".

În 2023 am reușit să o aduc înapoi pe Ștefana veselă, pe care o pierdusem undeva în 2021.

*  
Așteptăm topurile / retrospectivele amintirilor voastre din anul 2023 în word, cu diacritice (nu uitați un titlu și o fotografie reprezentativă pentru unul din momentele anului 2023), pe adresa [email protected]. Vă așteptăm cât aveți nevoie pentru a scrie. Suntem aici și în februarie, și în martie 2024, dar nu ezitați să ne scrieți și după acest termen. Mai multe detalii despre acest fel de top în invitația de aici. Pe scurt: prima și singura regulă e că nu e nici o regulă, puteți scrie despre tot ce v-a rămas în minte și suflet din 2023. Vă rugăm să duceți vorba mai departe, trimițând invitația și spre prietenii voștri. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus