04.08.2011
Ascultaţi din albumul Light Up două piese cu formaţia Intrinsec:

"Waves" (3,63 Mb)
"Growing Up" (6,57 Mb)


Proiectul Intrinsec a început să funcţioneze oficial în luna iunie a anului 2011 cu un album demo numit Light Up pe platforma de artă contemporană Intent Drive, un spaţiu virtual creat de Diana Antohi şi Alex Mihăluş, din dorinţa de a susţine şi promova în mediul digital atât propriile lucrări cât şi pe cele ale altor artişti contemporani din România sau alte ţări.

Alex Mihăluş, în vârstă de 28 de ani, din Braşov, a început să studieze chitara la vârsta de 14 ani, singur, şi pentru câţiva ani a lucrat împreună cu prieteni la diferite proiecte muzicale. În 2005, student la o facultate de artă, a descoperit software-ul audio Ableton şi a fost captivat de posibilităţile lui de sinteză şi de performanţele lui ca instrument digital live. Hotărârea de a lansa un proiect muzical a venit în 2009. Majoritatea pieselor de pe primul album sunt înregistrări ale unor sesiuni live, procesate foarte puţin sau deloc, un mod de lucru preferat editării muzicale din cauza fluidizării procesului creativ şi a fidelităţii în redarea expresiei.

În momentul de faţă următorul album Intrinsec este în lucru şi va apărea curând împreună cu un box-set de videoclipuri pe site-ul formaţiei. http://intentdrive.bandcamp.com.

0 comentarii

Publicitate

Sus