Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Muzică  Sageata  Muzica în mp3

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Crowd Control / I N I


Crowd Control

19.09.2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Ascultaţi două piese în interpretarea formaţiei Crowd Control:

"Crowd Control" (4,8 Mb)
"I N I" (5,8 Mb)

Crowd Control lansează EP-ul "GAME OVER!"
 
Concert trupa CROWD [email protected] Control
Lansarea EP "GAME OVER!"
24 septembrie 2013; ora: 21:00Trupa Crowd Control lansează primul EP "GAME OVER!", marţi - 24 septembrie 2013, în club Control din Bucureşti. Evenimentul va fi un performance care va îmbina beaturile electro-fusion cu proiecţiile video, complementând astfel mesajul şi conceptul vizual al trupei. Invitatul special al evenimentului este INDIE JULES, care va încheia seara pe ritmuri de indie-electronic.
 
Crowd Control este o nouă trupă underground din peisajul local, care a născut din pasiunea pentru muzica electronică experimentală: Andrei Bucureci - vocals, spoken-word, Răzvan Gabăr - sintetizatoare, pian şi Coshmelin - tobe, percuţie.

Performance-urile live Crowd Control îmbină experienţa audio cu cea video, care a născut din colaborarea cu artista-video Ileana Szasz, responsabilă şi de primul clip oficial Crowd Control: RockNRolla.


(trailer RockNRolla)

Sound-ul trupei şi versurile rezonează cu energia activistă şi conştiinţa socio-politică care există în fiecare dintre noi. Concertele trupei sunt o pretinsă eliberare din încorsetarea socială, de aici şi denumirea metaforică "Crowd Control".
 
Primul EP al trupei, "GAME OVER!", a fost înregistrat în colaborare cu chitaristul Alex Răduţ, de către Marius Costache la Next Dog Studio. Piesele care se regăsesc pe acest material discografic şi pe care veţi avea ocazia să le ascultaţi live în concert sunt:
CROWD CONTROL
ROCK'N'ROLLA
INI
FAILURE


(interviu cu Crowd Control)

Crowd Control este un proiect sonic bucureştean via Rm. Vâlcea fondat în noiembrie 2012, care oferă alternative noi şi eclectice în peisajul local. Trupa de electro-fusion vă invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la graniţă subţire dintre manifest social, underground, indie, post-punk şi dub.
 
În trecut cei trei membri ai trupei au fondat şi activat în octetul de indie-alternativ-experimental Tunesinnaourheads, iar Bucureci a fost vocea spoken-word a trupei Loungerie II.
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer