10.07.2014
Ascultaţi din albumul Autoportret al trupei Proiectul Tivodar piesele:

"Maturizare" (3,21 Mb)
"Săptămâni de duminici" (2,77)


Inima bate folk, auzul îndeamnă spre blues, rock progresiv şi poezie iar rezultatul este un amestec greu de definit, imposibil de omis, unic în peisajul muzical românesc.

Proiectul Tivodar îţi rămâne în minte pentru muzica bazată în egală măsură pe versuri atent scrise şi părţi instrumentale complex stratificate. Dueluri de voci, viori sau chitări sunt susţinute de o secţiune ritmică ludică şi explozivă, rezultatul final conturându-se în egală măsură ca aparţinând de mainstream şi underground.

Dacă în urmă cu patru ani, în 2010, scena îi primea într-o formulă de duo, apropiată genului folk, grupul a progresat treptat spre un format cu şapte muzicieni pe scenă. Astăzi, muzica Proiectului Tivodar înseamnă în egală măsură distors-ul din rock, poezia din folk şi profunzimea din blues.

Pe 27 mai 2014, Proiectul Tivodar a lansat, printr-un concert special la Teatrul Elisabeta albumul de debut, intitulat Autoportret. Echipa i-a avut că invitaţi pe Claudiu Naşu' Purcarin, Blade Strings şi Saşi Vuşcan - primii doi invitaţi având o contribuţie decisivă şi la înregistrarea materialului.

Albumul a fost înregistrat sub îndrumarea lui Adrian Cristescu, în studiourile Maxima Records. Piesele au fost mixate de către Adrian Cristescu iar materialul a fost masterizat în Statele Unite ale Americii de către inginerul de sunet Andrew Mitchell, Audio Bay Mastering.

Albumul poate fi achiziţionat prin comandă online atât în format fizic cât şi în format digital. Doritorii pot contacta echipa pe adresa de email [email protected], vizitând http://proiectultivodar.wix.com/music sau pagina de FB: www.facebook.com/pages/Proiectul-Tivodar

Formula de scenă:
Ştefan Tivodar - voce, chitară ritmică, muzicuţe
Alex Nichita - vioară, chitară ritmică / solo
Ioana Purcărea - voce
Daniela Curcan - vioară / keyboards
Alex Cismaru - chitară ritmică / solo
Alex Neagu - tobe/percuţie
Mihai Movileanu - bas.

0 comentarii

Publicitate

Sus