Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Muzică  Sageata  Muzica în mp3

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Pot (III): Minţi / Buzunarul tău de la piept


Bodark

26.10.2017
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Ascultaţi din albumul Pot al formaţiei Bodark, piesele:

"Minţi" (6,48 Mb)
"Buzunarul tău de la piept" (7,83 Mb)


Prezentare BODARK

Trupa Bodark a luat fiinţă în anul 2010, iniţial ca o joacă la sala de repetiţii. O joacă fără un nume si fără pretenţii, dar care datorită seriozităţii şi constanţei repetiţiilor a devenit cu timpul un proiect din ce în ce mai serios.

Alegerea stilului muzical nu a fost o bătaie de cap. Experienţa şi muzica ascultată de fiecare s-au mixat de-a lungul timpului, dând naştere unui stil care seamănă cu multe, dar niciodată nu ştii cu ce, rămânând în acelaşi timp original şi actual. La fel ca fructul Bodark-ului, după care s-a ales şi numele trupei.

Anul 2013 a fost momentul în care s-a luat decizia că ideile strânse până atunci trebuie adunate. Aşa a luat fiinţă la începutul lui 2014 primul album Bodark - POT, un album sincer şi energic, cu un mesaj simplu şi repetat în diferite forme: se poate.

POT a fost foarte bine primit de către public, a adunat recenzii şi reacţii bune din partea presei, ceea ce i-a determinat pe băieţi să continue povestea cu un nou album: UMANIAC, o combinaţie între 'uman' şi 'maniac', ce reprezintă lupta dintre latura naturală, imperfectă a omului şi cea obsesivă, care caută în permanenţă perfecţiunea. În plus, numele subliniază încăpăţânarea de a crede în oameni, indiferent de natura, culoarea, naţionalitatea sau religia lor.

În 2016 s-au finalizat înregistrările pentru cel de-al doilea album şi au fost deja lansate două single-uri: Erou şi Pe dinţi.

La începutul anului 2017, trupa este nevoită să facă din nou schimbări în componenţă şi să pregătească concertul de lansare a noului album într-o nouă formulă:
Vali Mihnea - voce, chitară bas
Daniel Rizea - chitară, sintetizatoare
Andrei Namian - chitară, sintetizatoare
Ştefan Dancău - tobe

Soundul BODARK îmbină foarte bine elemente de rock clasic cu sintetizatoare, viori, violoncel sau chiar pasaje de hip-hop.

Linkuri utileweb / facebook  / youtube
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer