28.02.2019
Ascultaţi două piese în interpretarea formaţiei Traffic Strings:

"bloodsucking leeches (Jazz-Rock for strings)" (6,28 Mb)
"Nuclear Blues" (5,48 Mb)


Traffic Strings concertează la Sala Radio, duminică, 31 martie 2019, ora 19:00

Ritmurile de jazz vor fi aduse în prim-plan într-o inedită sonoritate de către TRAFFIC STRINGS în concertul Perpetuum Jazz, ce va avea loc duminică, 31 martie 2019,începând cu orele 19.00, la Sala Radio din Bucureşti.

Atât armoniile specifice, cât şi complexitatea ritmică ce caracterizează acest gen muzical, vor fi aduse în lumină prin intermediul unor lucrări compuse de mari nume ale jazz-ului - Herbie Hancock, Miles Davis, Louis Armstrong, John Coltrane şi alţii, cât şi piese cu influenţe sonore româneşti.

Într-o provocare atât pentru membrii trupei şi deopotrivă pentru auditori, pe 31 martie 2019, la Sala Radio, sonorităţile naiului şi ale instrumentelor de coarde, împreună cu cele ale pianului şi percuţiei se vor împleti, în dorinţa de a inova, într-un mix inedit orchestrat în versiunea pentru TRAFFIC STRINGS de Lucian Moraru, iniţiatorul trupei.

Nu rataţi acest concert. Veţi asculta un sound nou şi original încorporat într-un stil de interpretare unic, plin de emoţie şi virtuozitate, marca inconfundabilă TRAFFIC STRINGS.


Bilete concert Perpetuum Jazz la Sala Radio

 MyTicket: myticket.ro/myticket/bilete/1931/perpetuum-jazz-31-martie-2019-sala-radio-bucuresti.html
Categoria VIP - 120 lei // Categoria SUPER VIP - 150 lei
 Bilete.ro: bilete.ro/perpetuum-jazz/perpetuum-jazz-31-mar-2019
Categoria 1 - 85 lei / Categoria 2 - 75 lei / Categoria 3 - 65 lei /  Categoria 4 - 50 lei 
Casa de bilete a Sălii Radio - tel 021 314 68 00
Eventim.ro: eventim.ro/ro/bilete/perpetuum-jazz-traffic-strings-bucuresti-sala-radio-1107361/performance.html


Despre TRAFFIC STRINGS:

"TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie că e vorba de moştenirea muzicală a folclorului românesc ori muzica lui Bach şi Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote şi ritmuri în concertele de Jazz sau Tango, TRAFFIC STRINGS transferă publicului o stare de bine contagioasă."(Actualitatea Muzicală)

"TRAFFIC STRINGS practică o muzică care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii. Compoziţii ce aparţin genului de muzică clasică dar şi tango, jazz sau chiar rock-ul instrumental li se par alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros."(Radio România)

"De la concertele lor ieşi plin de energie, iar viaţa este întotdeauna mai frumoasă după ce îţi administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie şi speranţă". (Adevărul)

"Intercalarea componentelor celor două suite instrumentale a amplificat dimensiunea ciclică a fiecărei construcţii în parte, extinzând-o la nivelul unui arc multiplicat peste timpuri. Impresionantă apare, în acest sens, propria argumentare emoţională a palierelor stilistice, Traffic Strings propunându-şi să se situeze, succesiv, în postura muzicianului baroc şi în cea a interpretului contemporan care-şi asumă convingător coordonatele sensibile ale epocii pe care o reprezintă. Dincolo de tentaţia subtilă a exprimării virtuoze, evoluţia ansamblului a impresionat prin omogenitatea empatică a intenţiilor, prin iradianta implicare afectivă, prin personalizarea ambianţelor stilistice.

Tangoul argentinian din Estaciones portenas în coperţile baroce ale Iernii vivaldiene a avut savoarea unei aventuri pasionale într-un castel de ev mediu; deschisă şi închisă într-o încadratură picturală la lumina intimă a lumânărilor, povestea acestei aventuri transcende simpla istorie a unor stiluri, graţie firescului celor care au spus-o... La început de primăvară, Traffic Strings a explorat Anotimpurile". (Revista Tango)

0 comentarii

Publicitate

Sus