14.03.2019
Ascultaţi două piese în interpretarea formaţiei B.P.C.:

"Limba" (4,1 Mb)
"Zburători" (13 Mb)

(în perioada 1 martie - 31 mai 2019, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)


B.P.C. despre ei înşişi

B.P.C. (Bem Pe Caiet) a luat naştere în decembrie 2015 la un jam în sala de repetiţii în urmă căruia am realizat că putem lega ceva versuri, voci, linii de chitară, ritmuri de tobe şi note joase de bas.

Numele de Bem Pe Caiet a apărut în crâşma pe care o frecventam cel mai des, iar în urma unui sondaj de opinie în rândul mesenilor s-a votat BemPeCaiet/BemPentruCultura!

Formula actuală include membrii fondatori ai proiectului Andrei Vieru - chitară, Alexandru Hobincu - tobe, Vlad-Constantin Minea - bas, Mihai Mihăiţă - voce, la care s-a alăturat, mai târziu, Dragoş Andrei Barcă cu a 2-a chitară.

Genurile abordate formează o listă lungă. Putem spune că ceea ce noi livrăm este un fusion care încorporează ideile şi preferinţele fiecărui membru, oscilând undeva între rock alternativ şi post-punk/punk. Pe parcursul unui concert veţi vedea că au fost "încorporate" şi influenţe de ska, reggae, funk ba chiar şi ceva stoner rock sau metal.

Acest ghiveci muzical se datorează în mare parte caracterelor diferite şi versatilităţii fiecăruia dintre noi. Globalizarea şi internetul care ne-a facilitat accesul la informaţii, muzică şi curentele muzico-cultural-sociale ale altor ţări / artişti plus autohtonul local prin care, de asemenea, ne identificăm, explică diversitatea playlist-lui nostru. E o călătorie la care trebuie să iei parte ca să-ţi faci o părere şi să înţelegi despre ce e vorba. Aşa că te aşteptăm la concertele noastre.

Fii alături de noi pe paginile facebook.com/bempecaiet/ | soundcloud.com/bem-pe-caiet
| instagram.com/bpctrupa cu un Like & Follow.

Acolo poţi urmări ultimele noutăţi legate de activitatea noastră. În prezent lucrăm la primul nostru material ce sperăm să fie gata până la sfârşitul anului 2019.

0 comentarii

Publicitate

Sus