18.04.2019
Ascultaţi două piese în interpretarea formaţiei Unity of Opposites:

"În decor" (10 Mb)
"Apologize" (12 Mb)

(în perioada 1 martie - 31 mai 2019, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)Trupa Unity of Opposites - Prezentare

Formaţia arădeană Unity of Opposites s-a născut în 2014 când chitarei (Sebastian Păscut) şi vocii (Paul Lungfrent) li s-a alăturat toba (Paul Mark). Ulterior, li s-a adăugat şi un bass (Bogdan Dragomir). Unity of Opposites şi-a propus de la bun început abordarea muzicii printr-un spectru larg de influenţe.

Unity of Opposites a avut ocazia să cânte la Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare. Ca mesaj, artiştii se concentrează mai mult pe oglindirea şi surprinderea sentimentelor care-i încearcă pe fiecare în viaţa de zi cu zi, din punct de vedere social, psihologic sau filozofic. Având în vedere că lucrurile se mişcă greu, din motive de familie, job etc. speră să reuşească să lanseze materialul de studio până la finele anului 2019.

Cel mai recent videoclip În decor poate fi interpretat ca un mic îndemn: "să fim cu băgare de seama la bagajul emoţional pe care îl purtăm de multe ori după noi, chiar şi într-un mod inconştient".

0 comentarii

Publicitate

Sus