Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Muzică  Sageata  Muzica în mp3

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

În decor / Apologize


Unity of Opposites

18.04.2019
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Ascultaţi două piese în interpretarea formaţiei Unity of Opposites:

"În decor" (10 Mb)
"Apologize" (12 Mb)

(în perioada 1 martie - 31 mai 2019, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)Trupa Unity of Opposites - Prezentare

Formaţia arădeană Unity of Opposites s-a născut în 2014 când chitarei (Sebastian Păscut) şi vocii (Paul Lungfrent) li s-a alăturat toba (Paul Mark). Ulterior, li s-a adăugat şi un bass (Bogdan Dragomir). Unity of Opposites şi-a propus de la bun început abordarea muzicii printr-un spectru larg de influenţe.

Unity of Opposites a avut ocazia să cânte la Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare. Ca mesaj, artiştii se concentrează mai mult pe oglindirea şi surprinderea sentimentelor care-i încearcă pe fiecare în viaţa de zi cu zi, din punct de vedere social, psihologic sau filozofic. Având în vedere că lucrurile se mişcă greu, din motive de familie, job etc. speră să reuşească să lanseze materialul de studio până la finele anului 2019.

Cel mai recent videoclip În decor poate fi interpretat ca un mic îndemn: "să fim cu băgare de seama la bagajul emoţional pe care îl purtăm de multe ori după noi, chiar şi într-un mod inconştient".

Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer