14.05.2020
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei Flaming Skies:

"Autopsy" (8,4 Mb)
"Battleground" (8,21 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2020, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)


Despre Flaming Skies

Flaming Skies (metalcore, alternative metal) a luat naştere la Bacău în vara anului 2019, sub egida asociaţiei Brothers of Rock, înfiinţată din iniţiativa unui grup de tineri care activează în domeniul muzicii, pasionaţi în special de rock. Au debutat pe scenă în toamna lui 2019 şi în luna martie au lansat primul lor single, Autopsy.


Flaming Skies încearcă mereu să facă ceva nou, combinând elemente din mai multe stiluri, fiind influenţată şi inspirată de trupe consacrate, precum: Goodbye to Gravity, Lamb of God şi Of Mice and Men.

La început de mai 2020, Flaming Skies a lansat piesa Battleground, o compoziţie despre dorinţa de a lupta pentru viitorul lor şi pentru a schimba lumea în ceva mai bun.

Battleground este prima piesa compusă de trupă, după doar două luni de repetiţii împreună şi este foarte apreciată de public în concerte. E vorba despre greutăţile din lumea în care trăim, despre a nu te da bătut şi a arăta lumii ca poţi să faci o diferenţă, dorinţă ce culminează în refrenul: "That I can make a difference/ And I can touch the skies/ Throughout their resistance/ We break out the ice".


Piesa poate fi ascultată şi pe:
Apple Music: music.apple.com/us/album/battleground-single
Spotify: open.spotify.com/

Componenţa:
Bogdan Pralea - voce şi chitară
Matei Racoveanu - chitară
Raluca Ababei - bas
Rareş Bibire - tobe

Linkuri:
Facebook: facebook.com/flamingskies/
Instagram: instagram.com/flaming_skies_ro/
YouTube: youtube.com/channel/UCUrGOmOTsbxsxio5fM2RWww
Spotify: open.spotify.com/artist/

0 comentarii

Publicitate

Sus