23.07.2020
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei twoas4:

"You are all those things that I do not know" (6,08 Mb)
"Tomy Angel" (10,0 Mb)

(în perioada 15 iulie - 31 decembrie 2020, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)
 


Despre twoas4

Formaţia italiană are o solistă din România şi a participat la GBOB România 2016 (Bătălia mondială a formaţiilor).

Primul album de studio este intitulat Audrey in pain english (lansat în 2012; interpretat de Oscar Corsetti şi Alan M. Schiaretti, completat cu "fine-filth-noise" - a2Fn - şi mixat de Paolo Mauri, avându-le ca invitate la microfon pe Christina Lubrani şi Luminiţa Ilie.

Marea glumă (2017) este al doilea album de studio, mixat de Andrea Bergesio. Multe din compoziţii au fost realizate de Oscar şi Alan, dar două dintre ele au fost realizate în colaborare cu: Jon Roseman, Roberto Sburlati, Stefano Vivaldi, Andrea Bergesio, Francesco Martinelli, Maurizio Corridori, Emanuele Roma, Elena Grazi şi Giulia Neculau.

În prezent se lucrează la un nou material, la Entropya Studios din Perugia (Italia) avându-l pe Stefano Bechini la butoane.

Marea glumă. Ideea

"Acum 5 ani am început lucrul la câteva picturi şi câteva piese pe care doream să le prezint sub forma unui mini-album (EP)... ca un fel de antologie a lucrărilor din trecut şi ca introducere în noua etapă a proiectului twoas4 după decizia luată de Alan să părăsească formaţia. Având sprijinul vocii Luminiţa Ilie şi după ce am participat la concursul GBOB România în 2016, m-am gândit că ar fi oportun să înregistrez muzică cu versuri în limba română şi în limba engleză prin care să scot în evidenţă conceptul că lumea în care trăim depinde în mod simultan de toate sufletele prezente, deciziile lor şi munca la comun a celor pe care nici nu-i cunoaştem, pe lângă efortul nostru individual... punând accentul pe faptul că trebuie să ne dedicăm la ceea ce facem şi trebuie să fim înţelepţi în deciziile pe care le luăm.

Proiectul Marea glumă seamănă cu primul material (prin prezentarea elaborată artistic, prin picturi, muzică şi literatură) şi începe cu ultima piesă de pe albumul de debut (Audrey in pain English).

Picturile (realizate pe pânză cu vopsele acrilice şi de ulei) prezintă chipuri, gânduri abstracte şi idealurile unor personaje care ar putea la fel de bine să prindă viaţă într-o carte de benzi desenate. Am botezat povestea scurtă şi evenimentele descrise în coperta interioară 3 days of time (timpul în 3 zile). Ele se preocupă de dinamica globală a societăţii moderne şi de viaţa noastră de zi cu zi, redând ideea că se poate prin Artă să participăm în mod proactiv la "revoluţionarea vieţii".

Componenţa 2020:
Oscar Corsetti (voce, chitara electrică şi bas)
Luminiţa Ilie (voice over)
Michele Lanzini (contrabas)
Davide Nosso (baterie)

www.twoas4.com

0 comentarii

Publicitate

Sus