24.12.2020
Ascultaţi trei piese din repertoriul formaţiei Shekinah:

"Adrenalina" (6,88 Mb)
"Vreau să fiu preşedinte" (4,38 Mb)
"NRG-YAH" (7,27 Mb)

(în perioada 15 iulie - 31 decembrie 2020, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Shekinah (Cluj, 2001-2005)

Shekinah s-a format la Cluj în septembrie 2001, fiind un proiect (nedeclarat) de muzică creştină.

La început de drum, pe lângă diverse apariţii TV locale şi un recital la Zilele Clujului 2002, Shekinah participă la Festivalul Naţional de Creaţie Iuliu Merca 2003, unde cîştigă două premii.

La prima ediţie Festivalul-Concurs "Saint George Rock Night" (Sf. Gheorghe, 2003), trupa câştigă Premiul I.

Au urmat apariţii TV la Bucureşti şi festivalul Studio Rock la Arenele Romane din Capitală. Formaţia a mai urcat pe scenă la Gherla, Dej, Beclean, Turda, Oradea, Zalău, Baia Mare, Botoşani şi Buzău. Clipul Vreau să trăiesc a fost difuzat la MTV România.

Nominalizată în secţiunea "Cea mai bună prestaţie scenică", Shekinah participă la "Premiile Muzicii Creştine Româneşti" în 2004, iar în toamna aceluiaşi an, Shekinah câştigă alte două premii la concursul rock organizat în cadrul "Lunii Studentului Clujean".

A urmat un recital la Felsziget-Peninsula Târgu Mureş şi la Roşia Montană în 2005. Clujenii au fost invitaţi la festivalul Sound of Light organizat de The Evangelical Free Church of America la Craiova şi li s-a înmânat un nou premiu după a doua ediţie a concursului Iuliu Merca, la Prima TV, după ce au apărut la Cronica Cârcotaşilor.

Te visez
este ultimul videoclip al formaţiei, care a fost realizat în colaborare cu Academia de Arte Vizuale "Ion Andreescu" din Cluj, în decembrie 2004.

Discografie:
Revolution (EP, 2002)

Componenţa:
Andy Ghost (voce, 2001-2004)
KarMaster (claviaturi & voce adiţională)
Zoli (chitara bas)
PhenoMenOn (tobe, percuţie & voce adiţională)
Athos (chitară)

Invitat: Răzvan Crivaci (voce, 2005)

0 comentarii

Publicitate

Sus