04.02.2021
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei Underfly:

"Rising" (10,8 Mb)
"City Gloom" (8,19 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Underfly

Underfly este un producător de muzică independent, cântăreţ, compozitor, designer de sunet şi designer grafic. Stilul muzical variază de la sunete întunecate, teatrale, reci până la muzică din ringul de dans. Viziunea proiectului este de a exprima sonor viaţa în întregimea sa, cu întristare, durere, bucurie, dragoste şi ură prin melodii elaborate meticulos.

Underfly este un proiect muzical nou, proaspăt scos din cuptor, cu prima piesă lansată în ianuarie 2021 intitulată City Gloom. Totul în acest proiect este făcut de Tomori-Magyar Erik, fost solist în trupa de progressive metal Untold Faith care şi-a încetat activitatea în 2020.

Artişti ca Amon Tobin, John Hopkins, Tricky, Nine Inch Nails, Sikth, Aphex Twin şi alţii care au dat dovada că poţi să-ţi găseşti sound-ul prin experimente muzicale şi perseverenţă, sunt sursele de inspiraţie şi motivaţie.

În momentul de faţă Underfly este un experiment muzical care are ca scop descoperirea propriului sound. Multe dintre melodiile din piesele Underfly sunt alcătuite din sunete ale obiectelor obişnuite, modulate prin efecte. Scopul sonor ar fi de a crea o armonie interesantă între lumea digitală şi cea analogă. Instrumentele obişnuite, cum ar fi chitara şi pian-ul, sau vocea umană sunt prezente în piesele Underfly în forma lor originală sau distorsionată, modulată până la nerecunoaştere.

Website: underfly.eu
Bandcamp: underfly.bandcamp.com
Spotify: spotify.com
Soundcloud: soundcloud.com/underfly
Facebook: facebook.com/Underfly
Instagram: instagram.com/underfly

0 comentarii

Publicitate

Sus