22.04.2021

Ascultaţi o piesă din repertoriul formaţiei Mistah White:

"Flesh & Bones" (3,15 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Mistah White

Mistah White a lansat noul single, Flesh & Bones, marţi, 20 aprilie 2021, pe canalul său YouTube @ MistahWhiteOfficial.


Piesa, un mix alert de reggae şi trap, a fost produsă în întregime de artist în studioul propriu şi marchează o nouă etapă în călătoria sa muzicală începută în Brazilia.

"În ultimii 10 ani am avut ocazia să învăţ despre procesul de producţie muzicală din diferite perspective şi onoarea să colaborez cu oameni foarte talentaţi. Am încercat să surprind asta în această piesă, atât prin mesaj, cât şi prin sound, însă mă bucură, în principal, faptul că am reuşit să pun în practică ceea ce am învăţat.

Următoarea provocare este lansarea primului album produs în întregime de mine, lucru care va avea loc în 2021, deoarece piesele sunt 77% prelucrate. Vă anunţ când e gata:) One Love!"

Poliglotul Mistah White, membru Guerrillas şi fondator Support Your Local Artist, a lansat 5 albume şi 3 compilaţii, remarcându-se în cadrul emisiunii Românii au talent 2018 cu piese proprii în mai multe limbi, ajungând în semifinală. În 2019 a făcut parte din juriul show-ului Cântă acum cu mine, iar în 2020 a participat la X Factor, ajungând în bootcamp.


Links:
Spotify: tiny.cc/cbsddz
Facebook: tiny.cc/iosddz
Instagram: tiny.cc/p2rddz

0 comentarii

Publicitate

Sus