25.11.2021
Ascultați o piesă din repertoriul lui Sebi Bârzeianu:

"Saudade" (10,3 Mb)

(în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)Despre Sebi Bârzeianu

Născut la Oradea, Sebi a început să cânte din întâmplare după ce a primit cadou o chitară în vara dinaintea începerii liceului. A avut șansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Săteanu (Phoenix) și Marius Pop (Smiley, Celelalte Cuvinte). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității "Politehnica" și a activat în mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat în 2021 albumul Început de Univers.

Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat recent un nou single extras de pe albumul său de debut. Piesa este intitulată Saudade.

"Saudade este un cuvânt unic, cu înțeles complex, asemănător cu dor dar intraductibil în alte limbi. Cred că dorul se poate trăi în mai multe forme, adesea melancolic dar uneori și foarte intens. Sper că Saudade reușește să transpună aceste aspecte contradictorii ale dorului", a declarat artistul.


Saudade este al doilea single extras de pe albumul Perceptions of Time, după Tokyo, piesă lansată în august 2021. Videoclipul a fost filmat la Timișoara de George Miheș împreună cu Radu Racz (bass) și Arnold Birta (tobe). Perceptions of Time va fi lansat de Universal Music România, va conține 10 piese de chitară, fiind un album de rock instrumental, și marchează debutul lui Sebi ca artist solo.


Sebi Bârzeianu pe Instagram: instagram.com/sebibarzeianu
Streaming link: https://SebiBarzeianu.lnk.to/SaudadePR

0 comentarii

Publicitate

Sus