09.12.2021
Ascultați două piese din repertoriul formației Left Hand Path:

"Greater than Us" (12,7 Mb)
"Left Hand Path" (15,1 Mb)

(în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)Despre Left Hand Path


Left Hand Path este un proiect de metal extrem, progresiv - din Cluj-Napoca.

Formația a fost înființată în 2014 de Eduard Covacic (chitară) și Attila Szenasi (bass), în 2016 alăturându-se Ádám Andras (chitară) și Jose Morales (tobe). În 2017, Wagner Tamás îl înlocuiește pe Eduard Covacic la chitară și, prin cooptarea lui Cristian Aionese la voce, trupa ajunge la o formulă completă.

Primele ieșiri pe scenă au avut loc în 2018, odată cu lansarea primului single în mediul virtual, prin videoclip, sub titlul Egoschism. De atunci, Left Hand Path a concertat alături de formații din sfera metal autohtonă și internațională.

În luna iunie 2019, Left Hand Path a lansat primul material discografic, albumul de debut omonim, sub egida Loud Rage Music.

Începutul anului 2020 aduce ultima schimbare de componență. Ádám Andras părăsește trupa, iar în locul lui este cooptat Doru Nedelcu.

Numele trupei exprimă o abordare de viață. Calea pe care nu o urmăm orbește, ci una pe care noi o clădim, asumându-ne propriile decizii, prin care ne cunoaștem pe noi înșine, și care ne dezvăluie secretele pe care lumea le păstrează pentru noi. Libertatea gândului și a spiritului, calea mâinii stângi.

Componența
Cristian Aionese - voce (ex-Skullp, ex-Malpraxis)
Doru Nedelcu - chitară (ex-Front, ex-Skullp)
Wagner Tamás - chitară (ex-Malpraxis)
Attila Szenasi - bass (ex-Negură Bunget, ex-Malpraxis, ex- Spiritual Ravishment)
José Morales - tobe (ex-Marchosias, ex-Dark Aevum)

Linkuri
facebook.com/LeftHandPathRomania/
youtube.com/channel/
spotify.com/artist

0 comentarii

Publicitate

Sus