07.07.2022
Ascultați două piese din repertoriul formației Semafor:

"Tu ești drumul meu" (7,67 Mb)
"Ritmul nou" (8,72 Mb)

(în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2022, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Semafor

Proiectul muzical Semafor a fost demarat în anul 2021 de Tiberius Maczek - mentor și producător al proiectului, semnatar al compozițiilor și textelor pieselor - alături de Sorin Bocerean, cel care s-a ocupat de partea managerială a câtorva nume de primă linie din pop-rockul autohton, la o parte dintre aceste nume fiind implicat și în compoziție, producție muzicală și scrierea textelor. Cei doi, timișoreni la origini, l-au cooptat pe partea de producție muzicală pe arădeanul Cosmin Lupan, care, la rândul său a fost implicat de-a lungul timpului în diverse proiecte muzicale, din care o parte au ajuns în undele radioului.

Proiectul este unul deschis celor care vor să participe la parcursul său, sporadic sau à la longue, primele colaborări derulându-se deja în al doilea și al treilea calup de imprimări, producțiile respective beneficiind de vocile Geaninei Gee (Geanina Negrea) și a lui Meloquence (Mirela Borodi). Compoziții există, idei la fel, iar convingerea celor implicați în Semafor este că orice colaborare și parteneriat va fi un câștig, atât pe termen scurt cât și lung, pentru fiecare participant și pentru proiectul în sine.

În ceea ce privește partea de studio, piesele de până acum au trecut, în diversele stadii de producție, prin câteva studiouri, autohtone și din străinătate.

Au trecut câteva luni de la difuzările primelor piese, ocazii bune și utile în perspectiva producțiilor ulterioare, ca urmare a reacțiilor realizatorilor de emisiuni și a publicului, nu în cele din urmă a reacțiilor celor din branșă.

Primul videoclip - Buba dintre urechi - realizat la Timișoara de Ovidiu Dodo Moldovan (ARTonic Productions), a fost lansat pe You Tube în luna martie 2022, piesa având un mesaj critic la adresa societății actuale, ce acordă importanță în exces banilor.


Celelalte piese imprimate până acum beneficiază de câte un Lyric Video, pe aceeași platformă. Cu un astfel de video, în promovare curentă, pe You Tube, se găsește piesa Ritmul nou, o producție destinată discotecilor.


Proiectul Semafor merge înainte, ridicați volumul!

0 comentarii

Publicitate

Sus