30.03.2023
Ascultați o piesă din repertoriul formației Breathelast:

"Și eu sunt" (8,85 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)Breathelast lansează un nou single Și eu sunt - Drumstep Remix

Breathelast vine cu un remix pentru piesa proaspăt lansată Și eu sunt. Mai multe informații aflăm direct de la membrii trupei:

Piesa asta vine cu o transformare ritmată de la Op42/Dan Niculescu pentru Și eu sunt. Dan e mereu preocupat cu multiversul pieselor Breathelast, motiv pentru care îi mulțumim că e op și că ajută rechinii cu sunete și idei noi!De la single-ul nou Și eu sunt, dotat cu un clip sângeros și psihotic, ajungem la remixul bazat pe acest single, de sonoritate drumstep, gândit și pus la punct de către noul producător al rechinilor, Dan Niculescu. Ne bucură să auzim aranjamente noi inspirate din muzica Breathelast, cu atât mai mult cu cât starea din piesele noastre se transformă din refulare nevrotică și socială în dans și energie molipsitoare.

Atât single-urile noi cât și remixurile aferente se vor regăsi pe următorul album de studio Breathelast, intitulat Marea ascunsă. Mai multe informații pe măsură ce navigăm aceste experiențe, de preferat împreună.Oficial Breathelast media:
facebook.com/Breathelast
youtube.com/user/Breathelast
breathelastspotify
instagram.com/breathelast/

Dan Niculescu / op42 official:
facebook.com/op42music
facebook.com/dn.op42

0 comentarii

Publicitate

Sus