31.08.2023
Ascultați două piese din repertoriul formației Your Midwife On Ice:

"Ce gânduri cretine" (6,91 Mb)
"O seară de hoți" (11,5 Mb)

(în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Your Midwife On Ice

Trupa s-a înființat la sfârșitul anului 2019, debutând cu single-ul Break It Down în data de 20.02.2020. Fondatorii trupei, Orlando Berneanu și David Pokker, au scos primele piese de studio, neștiind că acestea vor atrage atenția oamenilor și posturilor de radio atât locale, cât și naționale.

În vara anului 2020, Your Midwife On Ice a devenit o trupă completă de live, alăturându-i-se membrii Radu Grigoriu la chitară, Octavian Șerbănică la bass și Andrei Giuca la tobe. În scurt timp, aceștia au câștigat concursul Nesemnații, susținut de Radio Guerilla, urmând ca trupa să ia amploare. Au continuat cu numeroase turnee în țară, precum și prestații în cadrul festivalurilor și concertelor alături de artiști precum Iris, Trooper, Mircea Baniciu, Partizan și mulți alții. Repertoriul lor se definește prin originalitate și cuprinde 20 de piese de studio, precum și altele care se află în prestațiile live. Piese precum Sapă, Sapă, Cine ești tu să ceri sau Ce gânduri cretine sunt doar câteva dintre cântecele preferate ale publicului, iar alte piese precum Undeva/Altundeva sau Se lasă timpul sunt îndrăgite de oameni ai muzicii, artiști consacrați precum Adi Despot sau Tudor Chirilă. Trupa își dorește o carieră lungă și cât mai aproape de oameni, sperând într-o schimbare muzicală a lumii de azi.

"Your Midwife On Ice caută mereu să extindă înțelegerea muzicală și să creeze povești pentru evadarea din realitatea cotidiană."

0 comentarii

Publicitate

Sus