28.03.2024
Ascultați două piese din albumul 7 păcate neîmpăcate al duoului Marú (muzica) și Iv cel Naiv (versuri):

"L'emancolie" (feat. Florin Piersic Jr, 6,59 Mb)
"Oam Eni" (feat. Istvan Teglas, 6,24 Mb)

 


Manifesto @ Melancolie (L'EMANCOLIE)

Dacă atunci când închizi ochii ți se face toamnă, dacă ceasul tău interior e din când în când cu câteva amintiri în urmă, dacă îți place să te dai adesea cu parfumul iubirilor trecute, e posibil ca această piesă să fie pentru tine.
Așază-te în ea ca într-un fotoliu din catifea și privește pe fereastră cum norii de pe cer iau forma melancoliei din tine.

Manifesto @ Toleranță (OAM ENI)

Ai cearcăne, câteva puncte negre și parcă nici părul nu-ți stă superb azi. Cu toate astea, tu ești tu. Și-ți place de tine așa cum ești. Te iubești așa cum ești.
Dar dacă n-ai fi tu? Dacă ai avea vocea aia pițigăiată? Sau părul mai rar? Dacă ai avea pielea neagră? Dacă ai fi gay? Dacă n-ai fi gay?
Oare ai putea trăi pe sub pielea altcuiva?
Dacă intoleranța e o ploaie acidă care ne arde pielea, această piesă e curcubeul de după. Enjoy!

Manifesto @ 7 păcate neîmpăcate

"Trăim într-o lume în care libertatea e neînțeleasă, iubirea e folosită ca armă, singurătatea e văzută ca o maladie, melancolia te face inutil, iubirea de sine se confundă cu narcisismul, liniștea e suspectă, iar toleranța e semn clar de slăbiciune. Albumul 7 păcate neîmpăcate a apărut pe lume pentru că lumea consideră păcate câteva dintre cele mai frumoase trăiri. Și cum cea mai frumoasă formă de protest e muzica, au ieșit 7 piese pe care suntem bucuroși să le arătăm lumii. Și poate că lumea va deveni un pic mai bună."

Albumul este compus din 7 piese, iar lansarea are loc într-un mod special: câte una pe săptămână, începând cu 7 februarie 2024. Coperta albumului esre realizată de Irina Perju.


0 comentarii

Publicitate

Sus