16.05.2024
Ascultați o piesă din repertoriul formației Scarlet Aura:

"Tu" (9,42 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Scarlet Aura lansează noul single Tu și prezintă noul album Rock-Stravaganza

Scarlet Aura împletește din nou firele muzicale pentru a lansa single-ul Tu, o bijuterie sonoră din cufărul lor viitor de comori, albumul Rock-Stravaganza. Pe data de 12 aprilie 2024, a fost dezvelită această perlă muzicală, marcând o renaștere a unei emoții de altădată. Tu, inițial un dar muzical oferit de Mihai și Aura în 2012, alături de Steelborn, renaște acum într-o nouă lumină sub egida Scarlet Aura, promițând o aventură nouă prin prisma rock-ului alternativ și metalului.

Această odisee sonoră, Tu, este un dans tulburător pe sârmă între dorința arzătoare și pierderea care se strecoară în umbră, între îmbrățișarea caldă a iubirii și frigul goliciunii lăsate în urmă.

"Este vorba despre cum înălțarea și căderea se pot întâmpla într-o singură suflare," dezvăluie Aura misterul ce învăluie acest single.

Rock-Stravaganza, cu cele 15 piese ale sale, promite să fie o odă adusă vieții dar și maturității muzicale și de creație ale Scarlet Aura, cu lansarea programată pe 28 iunie 2024. Acest nou album va conține melodii foarte cunoscute din periplul muzical al lui Mihai și al Aurei, melodii ce vor fi readuse la viață, vor îmbrăca haine noi și se vor prezenta vremurilor actuale. Noul album cu siguranță va bucura nespus pe cei care au fost cel puțin alături de Aura și de Mihai încă de la începuturi. Și cum muzica este un fluviu ce nu poate fi oprit, Scarlet Aura va lua valurile de vară cu asalt, urmând să navigheze prin țară într-un turneu național care va celebra acest nou capitol. Vă invităm să ascultați single-ul și să vă pierdeți în vizualul său unic, deschizându-vă inimile spre Tu.


Scarlet Aura împărtășește: "Pe măsură ce dezvăluim Rock-Stravaganza, ne amintim de călătoria noastră, de legăturile pe care le-am creat și de conexiunile nespuse pe care muzica ne permite să le explorăm. Acest album este o reflectare a creșterii noastre, a pasiunii și viitorului vibrant pe care îl prevedem. Vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură palpitantă, pe măsură ce aducem Rock-Stravaganza la viață."

Scarlet Aura este recunoscută drept cea mai bună trupa românească de heavy metal cu voce feminină de către ascultătorii de gen. Cu o carieră plină de lansări de succes și concerte care au captivat publicul din întreaga lume, Scarlet Aura continuă să fie în avangarda scenei muzicale, împingând limitele creativității și expresiei artistice.

Vizitați www.scarletaura.com și urmăriți formația pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente și lansări.

Componența:
Lead Vocals: Aura Danciulescu
Lead guitar & Vocals: Mihai "Myke D" Danciulescu
Bass guitar & Vocals: Rene Nistor
Drums: Matthias Klaus
Keyboards: Dan Lica.

0 comentarii

Publicitate

Sus