22.08.2024
Ascultați o piesă a formației Pragu' de Sus:

"Geometrie în doi" (feat. Mihaela Oprea; 4,43 Mb)

(în perioada 1 iunie - 30 septembrie 2024, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Călin Bârcean și Mihaela Oprea

Formația Pragu' de Sus a lansat piesa Geometrie în doi

Vă provocăm la un exercițiu de geometrie valabil în orice etapă a vieții. Pragu' de Sus și Mihaela Oprea lansează Geometrie în doi, un single de pe viitorul album, al șaptelea, al trupei. Albumul se va numi Douăzeci de praguri și va fi lansat în toamna lui 2024.

Pragu' de sus este o trupă pop-rock născută în 2004 la Timișoara. Ultimul album, intitulat Să nu urăști nimic, a fost lansat în anul 2021. Discografic au colaborat cu nume importante ale muzicii românești, cum ar fi Mircea Baniciu, Horea Crișovan, Vlady Cnejevici, iar cu Mircea Vintilă colaborează și în prezent, atât pe scenă cât și în studio!

La începutul anului 2018, trupa ajunge până în semifinalele concursului Eurovision România cu piesa Te voi chema. Compozițiile Pragului au multă melodie, versuri elaborate, sunt actuale și bazate pe o inspirație conectată la real.

Pe lângă piesele proprii, băieții cântă și "cover", melodii celebre sau colaje inedite între Queen, AC/DC și prelucrări folclorice! E mult rock, multă atitudine, sinceritate și sudoare!

Geometrie în doi e o poveste de dragoste construită atent în jurul pianului, cu rigla și compasul compozitorului și textierului Călin Bârcean, un dialog băiat - fată care dezvăluie matematica iubirii prin poezie.

Alături de membrii formației alcătuite din Călin Bârcean (vocal, chitară electrică, pian), Florin Demea (chitară electrică), Costel Răsuceanu (chitară bas), Cosmin Herac (tobe) se află Mihaela Oprea la voce. Masterizarea a fost realizată de Mike Kalajian la Rogue Planet Mastering, New York. Pentru videoclipul piesei, a dat o mână de ajutor Robert Pop - Que Production (filmări și producție video)


Website: pragudesus.ro/
Facebook: facebook.com

0 comentarii

Publicitate

Sus