05.09.2024
Ascultați două piese din repertoriul lui Robert Condraschi:

"Camera mea" (6,92 Mb)
"Ceața" (4,63 Mb)

(în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2024, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)


Despre Robert Condraschi

Robert Condraschi... născut în Petroșani, Hunedoara. Participă cu Robert & The Rock Street la festivaluri în Satu Mare sau Pașcani. Acolo intră în atenția unor oameni de rock cum ar fi Nelu Stratone - Radio 21 sau Doru Ionescu - Radio România Tineret, unde este și difuzat. Petre Magdin îi invită la filmări la TVR, apărând și în emisiunea acestuia, înregistrările având loc alături de Adi Ordean.

Cântă la Râmnicu Vâlcea, Focșani și în București la Hard Rock Café - pe atunci pe strada Lipscani. Participă la 2 ediții ale festivalului Top T Buzău. Împreună cu Dani Catinean, bateristul lui Robert & The Rock Street, Robert face turul marilor orașe, radiouri din țară prezentându-i melodiile, inclusiv la radio ProFM unde sunt primiți excelent de Andi Moisescu. Face înregistrări la studiouri din Focșani sau București la Magic Sound unde îl cunoaște pe inginerul de sunet și chitaristul Oliver Vegh, cu care rămâne foarte bun prieten.

Între 1996 și 2000 colaborează cu Puiu Mircea înregistrând solo prima varianta a melodiei Nor călător sau cu George Siia la melodiile Camera mea și Ceață proiecte nefinalizate, Robert plecând în California unde cochetează de asemenea cu muzica și înregistrează cu muzicieni de studio patru melodii. Întors în țară, Robert ia legătura prin Doru Ionescu cu vechiul prieten Oliver Vegh cu care înregistrează albumul de pe care sunt extrase aceste piese, Soarele, cu Oliver la chitară, Csergő Domokos la tobe, Sandor Lacko la bass. Pe album apare și Liviu Ciulei la chitară solo pe unele piese. Robert Condraschi acoperă părțile de voce, chitară acustică și muzicuță.

Mulțumiri fetelor Jasko Anita Ozmonda, Molnar Timea și Vegh Antonia backing vocal.

0 comentarii

Publicitate

Sus