10.10.2024
Ascultați o piesă din repertoriul formației Gri:

"Orbi" (4,75 Mb)

(în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2024, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)

 

Despre Gri

Trupa Gri din Cluj-Napoca este o forță în ascensiune pe scena alternative metal românească. Formată în 2021 de muzicieni experimentați cu background în trupe precum FronT, Times of Need, Targ3t, Eat Your Heart sau Skullp, grupul și-a găsit repede rezonanța distinctă, îmbinând elemente de alternative, rock, metal și grunge. Muzica lor este caracterizată de riff-uri grele, melodii catchy și versuri care provoacă la reflecție, rezonând cu ascultătorii ce tânjesc după un sound proaspăt și autentic.

Cu energie brută și performanțe puternice, Gri a împărțit scena cu trupe românești renumite precum Luna Amară, Coma, Implant pentru Refuz, Imund și mulți alții.

În prezent, Gri lucrează din greu la finalizarea albumului de debut, momentan în faza de mastering, simultan țintind, una câte una, scenele românești pentru a se conecta cu publicul din întreaga țară!

"Orbi este a 5-a piesă pe care o lansăm sub formă de single, ea reprezentând forma noastră de protest la adresa tuturor războaielor ce se poartă, în momentul de față, în lume. Credem că toate aceste conflicte sunt pornite, întreținute și alimentate de lideri ce-și urmează orbește ideologiile, lăcomia și convingerile politice, religioase și personale. În mijlocul chinului se află oamenii de rând, indiferent că e vorba de bărbați, femei, copii, vârstnici, soldați sau civili...

Pe partea tehnică s-au implicat în realizare:
Grafica: DHOPE design
Audio: NIMROD, Adrian "Bila" Uritescu, Marvin T, Marian Horvat"

Prezență online a trupei Gri
Facebook facebook.com/GriBandRomania
YouTube youtube.com/@griband
Instagram instagram.com/gri.band.romania/
Bandcamp noisuntemgri.bandcamp.com/

0 comentarii

Publicitate

Sus