29.10.2009
Ascultaţi din albumul Petală semnat Alexandru Andrieş:

"Capul şi gâtul" (2,21 Mb)
"Nu-i nici o vină" (3,12 Mb)

Un album de versuri şi fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petală poate fi considerată o carte-obiect, prilej de inspiraţie sau de reflecţie asupra amănuntelor care ne fac viaţa frumoasă.

Imagini din arhiva personală, de la prieteni sau admiratori şi-au găsit locul într-un volum inedit de versuri şi artă fotografică, ce însoţeşte şi ilustrează cel mai recent disc semnat de Alexandru Andrieş, Petală.

Albumul reproduce manuscrisele autorului, cuprinzând versurile celor 18 piese, însoţite de mici desene şi detalii grafice pe care Alexandru Andrieş le-a presărat printre rânduri. O mică bijuterie pentru admiratorii artistului, volumul scoate la iveală o parte din bucătăria de creaţie & inspiraţie a noului disc: unele versuri sunt notate pe şerveţele, altele pe bilete de avion, fiecare poartă data şi locul în care au fost compuse, precum şi modificările făcute ulterior.

Fotografiile din album, deşi provin din surse diferite, alcătuiesc un studiu unitar al detaliilor: simple, dar graţioase, poetice sau de-a dreptul comice, acestea au nu numai rolul de a însoţi discul audio, ci şi de a pune versurile în contexte noi.

Cartea se poate cumpăra şi împreună cu albumul audio Petală, pe suport CD sau, într-un tiraj limitat, pe suport vinyl, pentru audiofili.

0 comentarii

Publicitate

Sus