Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Muzică  Sageata  Muzica în mp3

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

One Love / Picuri de rai


Jukebox

14.01.2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Ascultaţi din albumul Picuri de rai al formaţiei Jukebox:

"One Love" (2,78 Mb)
"Picuri de rai" (3,42 Mb)


Trupa Jukebox a lansat primul album conţinând compoziţii originale. Intitulat Picuri de rai, albumul conţine 12 piese scrise în majoritate de membrii trupei.

Prinşi în vâltoarea zecilor de concerte care îi ţin departe de casă multe luni pe an, la un moment dat au decis că singura soluţie pentru a începe lucrul la un album propriu este să-şi ia o scurtă vacanţă de creaţie. Au urmat două săptămâni în care s-au izolat total de lumea înconjurătoare într-o pensiune pe care au transformat-o jumătate în sala de repetiţii şi jumătate în studio de înregistrări. În acel loc s-a conceput albumul Picuri de rai. Au urmat apoi înregistrări în studiouri profesioniste, modificări, refaceri, regândiri, completări şi toată avalanşa de operaţiuni care fac parte din procesul naşterii unui album.

Viorel Dodoc, unul dintre chitariştii trupei descrie Picuri de rai în câteva cuvinte: "În era muzicii electronice noi am decis să păstram căldura instrumentelor mânuite de muzicieni, deşi ne-am jucat şi cu tehnicile noi de compoziţie. Albumul e deosebit de activitatea trupei de până acum, reflectă foarte bine latura noastră sensibilă."
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer