18.03.2011
Ascultaţi din coloana sonoră a piesei Visul unei nopţi de vară două piese de Vlaicu Golcea:

"Zânele" (4,51 Mb)
"Visul" (Radio Edit - mix) (2,66 Mb)

Piesa Zânele face parte din coloana sonoră a spectacolului Visul unei nopţi de vară, montat la Teatrul Naţional din Cluj de Sorin Militaru, în timp ce a doua este un mix destinat difuzării la radio. Vocile din piesa Zânele aparţin Adrianei Băilescu, Elenei Ivanca şi Rominei Merei, ultima interpretând şi partitura vocală a piesei Visul.

Cronici ale spectacolului puteţi citi în Agenda LiterNet.

2 comentarii

  • Perfecta sincronizarea!
    Miruna Runcan, 11.03.2010, 09:27

    Impecabila sincronizarea, sunt fericita ca la 24 de ore dupa aparitia cronicii au fost urcate pe Liternet si aceste doua teme, esentiale, ale componentei muzicale. Pe cuvint de onoare ca, in spectacol, cintata live de Romina, tema Visul e si mai impresionanta decit in inregistrare. Oricum, muzica e extraordinara.

    • RE: Perfecta sincronizarea!
      Vlaicu Golcea, 11.03.2010, 19:13

      Va multumesc pentru aprecieri! Trebuie spus ca piesa "Visul" este un remix special facut pentru radio - ca un mijloc alternativ de promovare a spectacolului ( aceata piesa nu se regaseste in spectacol ). Sper ca in cateva zile sa se poata downloada tot soundtrack-ul piesei - urmariti va rog liternet.ro si teatrulnationalcluj.ro Acolo veti gasi si varianta la care faceti referinta, care sper sa emotioneze la fel de mult ca si performanta " live " a Rominei :) Vlaicu Golcea

Publicitate

Sus