06.01.2024
Dragă 2023,

Deși ai fost un an pe care inițial nu voiam să mi-l amintesc, îți mulțumesc. Îți mulțumesc pentru toate ploile prin care m-ai trecut, pentru toți oamenii pe care i-ai adus în viața mea, dar și pentru cei pe care i-ai scos.

Ai fost un an... cu multe aventuri, ai fost un an pe care nu o să îl uit niciodată, cu toate că asta îmi pusesem în plan.

Ai creat un om frumos. M-ai dus în cele mai întunecate adâncuri și mi-ai dat cele mai importante lecții. Uitându-mă în spate, realizez că ai avut ceva al tău, cine eram la început versus cine sunt acum... ei bine... cine e acest om? Un om nou, cu noi vise și ambiții. Ai tras linie acolo unde eu poate nu aveam curajul să o fac, și sincer, îți mulțumesc.

Ne mai despart câteva zile, mă întristează puțin, dar nu regret. Acum cu pași repezi alerg spre 2024 să culeg cireșele de care am avut atâta grijă în 2023. Le-am udat, le-am vegheat și am așteptat să se coacă. Mulțumesc!

Din suflet, cu suflet, pentru suflet, eu!



* 

Așteptăm topurile / retrospectivele amintirilor voastre din anul 2023 în word, cu diacritice (nu uitați un titlu și o fotografie reprezentativă pentru unul din momentele anului 2023), pe adresa [email protected]. Vă așteptăm cât aveți nevoie pentru a scrie. Un prim termen orientativ este 15 ianuarie 2024, dar nu ezitați să ne scrieți și mult după acest termen. Mai multe detalii despre acest fel de top în invitația de aici. Pe scurt: prima și singura regulă e că nu e nici o regulă, puteți scrie despre tot ce v-a rămas în minte și suflet din 2023. Vă rugăm să duceți vorba mai departe, trimițând invitația și spre prietenii voștri. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus