29.02.2024
Ascultați o piesă din repertoriul lui Sebi Bârzeianu:

"Blue" (3,51 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 30 martie 2024, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul Blue

Chitaristul timișorean Sebi Bârzeianu, membru al trupei Phaser, a lansat un nou single extras de pe viitorul său album cu care debutează ca artist solo. Piesa este intitulată Blue și este însoțită și de un videoclip.


Blue este al cincilea single extras de pe albumul Perceptions of Time după piesele Tokyo, Saudade, See You Later și Morse Code lansate anterior. Piesa este produsă în colaborare cu Radu Racz (bass, orchestrație, mix, master) și Gore Teodorescu (tobe).

"Cred că Blue este despre melancolie, în toate formele și cu toate nuanțele ei, uneori mai dulci, alteori mai amare. Desigur, muzica instrumentală permite ascultătorului să își găsească propria interpretare și să se bucure în alt mod de note, ceea ce este un lucru bun.", a transmis artistul.

Videoclipul a fost filmat și produs de George Miheș la studioul CronicLove Productions și o are în prim plan pe Codruța Bălan, dansatoare profesionistă din Timișoara.

"A fost o mare plăcere să lucrez și să colaborez cu un artist local, pasiunea lui Sebi m-a inspirat să intru în rol și așa am reușit împreună să creăm o poveste în spatele notelor muzicale.", a declarat Codruța.

"Mulțumesc celor de la CronicLove Productions pentru găzduire și lui George Miheș pentru concept. Desigur, îi mulțumesc și Codruței pentru implicare și pentru că a fost foarte naturală și inspirată! Cred că am reușit împreună să surprindem atmosfera piesei. ", a mai adăugat Sebi.

Născut la Oradea, Sebi a început să cânte din întâmplare după ce a primit cadou o chitară în vara dinaintea începerii liceului. A avut șansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Săteanu (Phoenix) și Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității "Politehnica" și a activat în mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat în 2022 albumul Început de Univers.

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitara în prim plan. Este susținut de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo. Pozele oficiale și videoclipurile sunt produse de George Miheș iar artwork-ul este realizat de Andreea Muntean (dushky.art).


Sebi Bârzeianu pe Instagram: instagram.com/sebibarzeianu

0 comentarii

Publicitate

Sus