12.01.2023
Ascultați o piesă din repertoriul lui Sebi Bârzeianu:

"Morse Code" (10,9 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 30 martie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul Morse Code

Chitaristul timișorean Sebi Bârzeianu, membru al trupei Phaser, a lansat un nou single extras de pe viitorul său album cu care debutează ca artist solo. Piesa este intitulată Morse Code și este însoțită și de un videoclip.


Morse Code este al patrulea single extras de pe albumul Perceptions of Time după piesele Tokyo, Saudade și See You Later lansate anterior.

"Morse Code este una dintre piesele mai agresive de pe album, fiind cântată obligatoriu pe chitara cu 7 corzi. A avut ocazia să fie prezentată deja cu succes live la concertul pe care l-am susținut în vara trecută la Timișoara, iar acum a venit momentul să fie și lansată așa cum trebuie. Chiar dacă titlul ar putea sugera ceva misterios, piesa nu conține niciun secret sau mesaj ascuns. Să zicem.", a declarat artistul.

Piesa este produsă împreună cu Radu Racz (bass, orchestrație, mix, master) și Gore Teodorescu (tobe). Videoclipul a fost filmat la Timișoara de George Miheș.

"Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect! Cred că a fost videoclipul cel mai solicitant dintre cele realizate până acum pentru acest album, dar efortul a meritat iar rezultatul este pe măsură.", a mai adăugat artistul.

Născut la Oradea, Sebi a început să cânte din întâmplare după ce a primit cadou o chitară în vara dinaintea începerii liceului. A avut șansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Săteanu (Phoenix) și Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității "Politehnica" și a activat în mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat în 2022 albumul Început de Univers.

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitara în prim plan. Este susținut de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo.


Sebi Bârzeianu pe Instagram: instagram.com/sebibarzeianu

0 comentarii

Publicitate

Sus