Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Jurnalism  Sageata  Diverse

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Căsătorie la LiterNet


Delia Oprea

16.07.2004
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
V-am obişnuit cu lansări: lunea un volum la editură, în fiecare zi articole în atelier, galerii, destinaţii... scriitori, artişti plastici, fotografi, ziarişti, artişti ei sunt vedetele noastre despre care şi cu care, zilnic, facem evenimente.

LiterNetul are însă, în această frumoasă vineri de iulie, o altfel de lansare, inedită, prima de acest fel din istoria noastră...
Andreea Demirgian – Ada cum îi spunem noi – s-a căsătorit acum o oră...
O mireasă îmbujorată, plină de trac, cu o privire din care curgea aşteptarea dar şi bucuria, un mire la fel de emoţionat, care încerca să pară cel tare, au spus da şi, cumva prea repede pentru noi cei din sală, au devenit soţ şi soţie.

M-am întrebat dacă este posibil, dacă puţinele cuvinte spuse acolo pot consimţi o căsătorie altfel decât pe hârtie, dar pe urmă i-am văzut din faţă, ieşind din Casa de Căsătorii de mână, sub arcada de flori ţinută de familie şi prieteni, şi mi-am dat seamă că acel da, aparent mic şi neînsemnat, declanşează o alchimie, iar cei doi instantaneu, magic transformaţi, pot simţi cu sufletul că sunt soţ şi soţie încă înainte a înţelege cu adevărat....

În premieră la LiterNet vrem să lansăm căsnicia Adei şi de aici din acest spaţiu, pe care şi ea îl iubeşte la fel de mult ca noi toţi.

Ada şi cu Valu sunt vedetele noastre azi, iar căsnicia lor o privim ca pe ceva în care şi LiterNet-ul este implicat, implicat sufleteşte prin toate inimile noastre care au bătut alături de ei.

Le dorim o viaţă lungă împreună şi exact împlinirile pe care le-au visat dar mai ales le dorim ca privirea aceea emoţionată, puţin rătăcită, dar plină de dorinţe şi iubire să o aibă mereu când se privesc.

Vă iubim Ada şi Valu!

Redacţia LiterNet
16 iulie 2004

Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer