28.09.2004
  Lenny Kravitz - Baptism
Pentru cine îl consideră pe acum-linsul-la-păr Lenny Ministrul Rock-ului. Pentru cine nu e alergic la roşul vîscos de pe copertă - votată în unanimitate de un gust îndoielnic. Pentru cine pune botul la titlul piesei I Don't Wanna Be a Star - incompatibil cu căsoiul imperial al cîntăreţului. Pentru cine se-ntreabă unde-i de găsit Kidman în playlistul de 13 piese. Răspuns evident: în Lady - "She's Divine". Pentru excelenta şi neverosimil de scurta (2'37'') California.

  Black Eyed Peas - Elephunk
Pentru cine ducea dorul funky-ului în hip-hop. Welcome back. Pentru beat-urile infecţioase din Let's Get Retarded, al cărui intro parodiază Fallin'-ul Aliciei Keys. Pentru cine vrea originalul acestei piese şi nu versiunea cosmetizată pentru MTV, Let's Get Restarted. Pentru cine vorbeşte, vorbeşte şi nu se opreşte: Shut Up. Şi, nu în ultimul rînd, pentru cine n-a găsit dragostea: Where is the love?

  Various Artists - La mala educacion / Bad Education
Pentru cine îl adoră pe Almodovar şi almodramele sale, în special Vorbeşte cu ea, pentru care tot Alberto Iglesias a compus muzica (nici o legătură cu Julio). Pentru bucăţile Titulos de Cabecera, Noche Obscura şi Por mi grandisima culpa - desprinse parcă din soundtrack-ul insinuant şi angoasant al filmelor lui Hitchcok. Pentru versiunea susurată a Sarei Montiel la clasicul Quizas, Quizas, Quizas.

Various Artists - Beautiful
Pentru cei pentru care e 14 februarie în fiecare zi: această compilaţie roz bombon reuneşte 18 piese de dragoste timeless. Pentru cine nu ştie că originalul Always on My Mind, ridicat la rang de imn de versiunea Pet Shop Boys, îi aparţine lui Elvis. Pentru cine nu s-a săturat încă de Cry Me A River al lui Justin (eu nu). Pentru cine detestă Hotel California: în mod miraculos, nu e de găsit aici.

(Articol preluat din numărul pe septembrie 2004 al Revistei Cosmopolitan)

0 comentarii

Publicitate

Sus