28.10.2004
 Agneta Faltskog - My Colouring Book
Pentru nostalgicii ABBA, evident. Pentru cine consideră că imitaţia este cea mai sinceră formă de flatare - acest album ca o "carte de colorat" nu conţine piese originale, ci doar cover-uri la piese clasice. Şi dureros de triste. Chit că Sometimes When I'm Dreaming pare bucăţică ruptă ABBA. Pentru cine adoră şarmul naiv al clipurilor din '70 ale suedezilor - cel al Agnethei la When You Walk in the Room e la fel. Pentru splendidul final, cu What Now My Love.

 Beastie Boys - To the 5 Boroughs
Pentru cine nu strîmbă din nas la hip-hop - primul album în şase ani al celor trei "băieţi bestiali" e rap pur şi dur, fără zorzoane. Pentru cine vrea să stea la Vilă, nu cu ţeparii de la Casa Locco. Pentru amatorii de rime brici şi muzică angajată (anti-Bush). Pentru fanii lui Michael Moore: acest album pare soundtrack-ul perfect pentru Fahrenheit 9/11. Pentru cei care n-au primit viza de State: piesa An Open Letter to NYC ar trebui să-i convingă pe funcţionarii de la ambasadă.

 Starsailor - Silence is Easy
Pentru cine vrea să ştie de unde-şi trage numele această trupă britanică: de la un album semnat Tim Buckley. Pentru cine vorbeşte, vorbeşte şi spune numai prostii: Silence is Easy. Pentru cine-a auzit c-ar semăna cu Coldplay: ascultă şi compară. Pentru cine n-a mai fost de mult într-un confesional - senzaţia e amplificată de versurile păcătoase, cerşind iertare, ale solistului James Walsh. Pentru contagiosul Four to the Floor, bun de-o repriză pe dance floor.

0 comentarii

Publicitate

Sus