21.01.2021
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei Green Onions:

"Good Morning Sunshine" (6,46 Mb)
"Johnny Lad" (5,89 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Green Onions

Green Onions s-a format la Cluj în 2018, după ce o parte din membrii ei s-au întâlnit şi cunoscut la Academia Voltaj (unde Vlad şi Petru studiau în privat). Au muncit foarte mult împreună şi sunt foarte uniţi, sunt şi prieteni foarte buni şi au rămas aşa în ciuda dificultăţilor, umilinţelor şi experienţelor negative la care au fost expuşi. La sfârşitul anului 2019, cu puţin timp înainte de întreruperea frecventării cursurilor pe instrument la Academia Voltaj, trupa a decis să îşi schimbe numele în Green Onions Experience.

Au concertat la Maratonul Wizzair din Piaţa Unirii, pe scena la Casa Radio Cluj, la Charlie Pub din Cluj şi în deschidere la concertul trupei Voltaj (Sibiu-2019).

Separat de Academia Voltaj au fost recomandaţi de un bun samaritean, care l-a urmărit de-a lungul anilor pe Vlad, fiind singura trupă tânără de blues din Cluj, sau România, care a cântat în deschiderea Festivalului Cluj Blues Fest 2019 (invitaţii principali fiind The Gamblers din Serbia şi Kyla Brox din Marea Britanie).

În decursul pandemiei, au făcut repetiţii şi au compus câteva piese Blues în studioul privat al lui Vlad.

Au concertat live la Music Hub în septembrie 2020 (concert transmis prin live streaming pe YouTube).

Componenţa:
Vlad Mocănescu (17, solist vocal, chitară solo)
Vasile Dincă (18, chitară ritm)
Darius Blaj (18, bas)
Petru Covriga-Dragu (16, baterie)

0 comentarii

Publicitate

Sus