22.07.2021
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei Omu cu Fericirea:

"Peste tot" (5,83 Mb)
"Poate" (3,85 Mb)

(în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Omu cu Fericirea

 Povestea proiectului Omu cu Fericirea a început în anul 2010, în momentul în care s-a scris prima piesă: Lume de culori. De atunci scopul artistului a devenit clar: să folosească ceea ce îi place - muzica - pentru a face oamenii să zâmbească, să o folosească pentru a dezvălui o parte din el lumii.

Pe parcursul anilor a participat la diverse evenimente culturale dar în cea mai mare parte a timpului a activat pe străzile oraşelor mari din România, pentru că cel mai bun mod de a face cunoscută arta este prin a o arăta oamenilor.

Versurile pieselor sunt inspirate din momente fericite sau triste, versuri care de cele mai multe ori apar în mintea artistului în cele mai neaşteptate momente.

Muzica este ca o oglindă care arată ce îl supără şi ce îl bucură pe artist. O oglindă care-i oferă unele răspunsuri de care are nevoie; reprezintă un mesaj care se adresează lui şi celor care rezonează cu intenţia şi emoţia din spatele cântecelor sau doar un moment fericit prin care se detaşează de fluxul zilnic de gânduri.

https://www.facebook.com/omucufericirea

0 comentarii

Publicitate

Sus