15.07.2021
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei Peste Generaţii:

"Culori în păr" (10,5 Mb)
"Rugăminte" (11,4 Mb)

(în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Peste Generaţii

Grupul Peste Generaţii a apărut datorită faptului că Alex Gogoşeanu, după ce a început să cânte la chitară muzică pop-rock, a fost convins de tatăl său, Cătălin Gogoşeanu, să meargă împreună la concerte folk. Iar la festivalul de la Gărâna Alex a avut un declic personal, pe lângă muzică pop-rock îmbrăţişând şi simţirea folk. Cei doi craiovenii au pregătit apoi împreună coveruri pentru a cânta în puburi pentru prieteni şi iubitori ai cântărilor live de folk, iar aici au fost botezaţi Peste Generaţii de către un prieten.

În momentul în care a văzut la tatăl său bucuria de a compune piese folk, Alex a avut ambiţia de a compune şi el, într-un alt stil, care împrumută sonorităţi rock, pop sau jazz. Împreună au participat la festivalul Chitara Dunării 2018, la festivalul Mediaş - Cetate seculară 2018, la festivalul Folk'n'Iaşi 2019, la Chitara Dunării 2019 - primind premiul special al juriului, la Mediaş - Cetate seculară 2019 - primind premiul asociaţiei Mediaş Cetate Seculară.

În octombrie 2020 Peste Generaţii a obţinut Premiul de Interpretare (pentru grup) la Festivalul Castanilor. De curând, s-a lansat EP-ul Jumătate înger care poate fi ascultat pe Youtube, Spotify şi pagina de Facebook.

facebook.com/PesteGeneratii

0 comentarii

Publicitate

Sus