01.12.2022
Ascultați o piesă din repertoriul formației Moise:

"Nu ne oprim" (7,96 Mb)

(în perioada 1 octombrie - 31 deceembrie 2022, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)Trupa Moise lansează un nou single intitulat Nu ne oprim

"Piesa Nu ne oprim are un mesaj optimist care pune în evidență tot ceea ce noi simțim la momentul actual. Nu ne oprim din a face muzică, indiferent de cât de greu ne-ar fi sau prin câte pandemii vom trece. Avem o tonă de inspirație și suntem gata să o punem pe portativ. Pregătim un album cu piese numai una și una. Până atunci sperăm să vă placă Nu ne oprim și să vă ofere energia potrivită pentru a nu renunța la ceea ce vă place sa faceți." - au declarat membrii trupei.


MOISE este trupa înființată de chitaristul Alin Moise în anul 2018. Primul album MOISE este intitulat Cine ești, cine sunt și conține 9 piese, printre care se numără și single-ul Rezistăm în colaborare cu solistul Ovidiu Anton.

În 2022, trupa MOISE înseamnă: Alin Moise (chitară), Sebastian Simionis (voce), Ștefan Darie (tobe) și Ștefan Buta (bass). Stilul abordat este hard'n'heavy, iar trupa vine cu un sound modern bazat pe riff-uri puternice și apăsate, precum și pe solo-uri de chitară melodice.


https://www.youtube.com/moiseromania
https://www.facebook.com/MOISE.Romania
https://www.instagram.com/MOISE.Romania

0 comentarii

Publicitate

Sus