08.12.2022
Ascultați o piesă din repertoriul lui Călin Pop:

"Le vom trăi" (12,6 Mb)

(în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2022, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Călin Pop lansează albumul solo Cutia cu secrete

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou album solo, intitulat Cutia cu secrete. Acesta conține 13 piese, compuse pe parcursul mai multor ani, cea mai veche fiind Hoinar, datând din anii '90.

La înregistrări au participat muzicienii Toni Dijmarescu (chitară) și Flavius Suciu (tobe), ambii de la "Manic Sinners", "Reșița Rocks" și "Screaming Heads", și Vlad Spătar (bas), de la Desperado.

Călin Pop: "Sunt bucuros că am reușit să finalizez acest album, atât pentru mine, cât și pentru fanii mei speciali. Sunt de asemenea mândru de aleasa și constanta companie pe care am avut-o la celelalte instrumente, ai mei reșițeni de origine, Toni și Flavius, și Vlad Spătar. Țin să mulțumesc tuturor colaboratorilor acestui album, ce reprezintă o piesă mare a sufletului meu din ultimii doi ani, care au fost o perioadă mai aparte pentru noi toți."


Tracklist:
1. Niciodată
2. Respect
3. Fără drum
4. Le vom trăi
5. Portret
6. Rupă-se norii
7. Dreptatea
8. Hoinar
9. Ochi strălucitori
10. În secret (Bonus Track)
11. Scrisoare peste timp
12. Văpaia
13. Speranță în glas

Albumul a fost mixat și masterizat de Flavius Suciu în studioul DadiuStudio din localitatea spaniolă Alcossebre, iar artwork-ul este realizat de artistul grafic Kante Meister.

Albumul Cutia cu secrete este disponibil în format digital (prin Universal Music România) și pe CD (prin Loud Rage Music), versiunea fizică având o piesă bonus.

Stream / download: CalinPop/CutiaCuSecrete
CD: shop.loudragemusic/calin-pop-cutia-cu-secrete
Facebook: facebook.com/calinpopcc
Instagram: instagram.com/calinpopcc
YouTube: youtube.com/calinpopcc

0 comentarii

Publicitate

Sus