15.12.2022
Ascultați două piese din repertoriul formației Belau:

"You And I" (ft. Böbe Szécsi; 6,55 Mb)
"Open Water" (ft. Myra Monoka; 7,56 Mb)



Despre Belau

"Te poartă spre mare" - pretind ei despre compozițiile proprii. Belau (Peter Kedves și Krisztian Buzas) este o trupă care încearcă să ofere omului modern un sentiment de acasă prin muzica lor, prin îmbinarea de ritmuri electronice moderne și elegante cu versuri melancolice menite a oferi mângâiere minții. Piesele trupei sunt mereu inspirate din elemente fundamentale ale naturii, în special de marea infinită și reprezintă calea către conștientizare de sine prin explorarea profunzimilor individuale.

Duo-ul a avut numeroase succese internaționale. În ultimii ani, au susținut aproape 200 de spectacole în 25 de țări și au impresionat publicul la festivaluri renumite precum Primavera, Eurosonic, Electric Castle, Sziget, SXSW - pentru a numi doar câteva.

Belau a fost susținut de radiouri precum BBC Radio 1, Triple J sau KEXP și medii precum Clash Music, Billboard, The Line of Best Fit sau Rolling Stone.


Primul lor album, The Odyssey, a câștigat premiul Grammy-ul maghiar, iar Belau a ajuns la un milion de ascultări pentru piese lansate până atunci. În 2020, Belau și-a lansat al doilea album, intitulat Colourwave, la care au colaborat cu artiste internaționale precum Sophie Barker, Amahla, Ayah Marar sau Sophie Lindinger. În 2021 au lansat versiunea Deluxe a acestui album de succes, care a inclus și câteva remixuri. Obiectivele pe termen lung ale acestui proiect în continuă creștere includ crearea mai multor LP-uri conceptuale, fiecare captând vibrația câte unei regiuni geografice din această lume.


website: www.belaumusic.com
Facebook: facebook.com/belaumusic
Instagram: instagram.com/belau_music
Bandcamp: belau.bandcamp.com

0 comentarii

Publicitate

Sus