26.01.2023
Ascultați două piese din repertoriul formației Calea Victoriei:

"Time to Be" (3,93 Mb)
"Emigrant" (7,67 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 30 martie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)

 

Despre Calea Victoriei

Calea Victoriei este o trupă din București care cântă sub pământ românesc, adică underground, dar nu ne veți găsi la metrou, ci printre ruinele centrului vechi.

Povestea noastră a început în vara lui 2011 și a inclus o serie de căutări și experimente care ne-au adus la formula actuală:
Evolet (Elena Violeta Popescu) - Voce
Ioana Amarița - Keyboards, backing vocals
Sebastian Amarița - Tobe și percuție
Matei Dumitru - Chitară
Andrei Amarița - Bas, Chitară

În prezent, lucrăm la producția unui nou album, care va conține doar piese originale, compuse și înregistrate în studioul Calea Victoriei.

Stilul muzical abordat poate fi definit în mod generic ca "rock alternativ", deși atinge și alte influențe, precum funk, jazz sau bossa nova.

Primul single Time to Be, a fost lansat în luna decembrie 2022 pe toate platformele de muzică și pe Youtube, fiind prima înregistrare în limba engleză a trupei. Un video cu transcrierea versurilor poate fi vizionat la:


Time to Be aduce un sound nou, funky, mai accesibil și mai energic. Piesa reprezintă o evadare din spectrul temelor inspirate de București, un îndemn de a transforma prezentul într-o stare de (mai) bine, lăsând în urma frustrările pe care toți le-am acumulat de-a lungul ultimilor ani. Muzica este făcută pentru a stimula o emoție pozitivă, naturală și sinceră, iar noi sperăm să vă bucurați de melodie și să o reascultați cu plăcere!

Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/CaleaVictorieiBand

0 comentarii

Publicitate

Sus