23.02.2023
Ascultați o piesă din repertoriul formației Moise:

"Emblema" (9,08 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)Trupa Moise lansează un nou single intitulat Emblema

Emblema este numele celui mai recent single MOISE și va fi inclus pe următorul album al trupei.


Videoclipul piesei este menit să redea în imagini plăcerea de a împărtăși aceeași pasiune. Clubul moto Red Roots a fost alături de băieții de la MOISE și a făcut o mișcare grozavă cu motocicletele lor superbe. "Rockul și motocicleta merg mână în mână, iar noi nu am făcut altceva decât sa le unim într-un clip pe măsură. Trăiți liber și urmați-vă instinctul, din pasiune s-au născut cele mai faine lucruri!" au declarat membrii trupei.


Un alt extras de pe albumul ce urmează a fi lansat în toamna este Nu ne oprim și poate fi ascultat aici.

MOISE este trupa înființată de chitaristul Alin Moise în anul 2018. Primul album MOISE este intitulat Cine ești, cine sunt și conține 9 piese, printre care se numără și single-ul Rezistăm în colaborare cu solistul Ovidiu Anton.

În 2022, trupa MOISE înseamnă: Alin Moise (chitară), Sebastian Simionis (voce), Ștefan Darie (tobe) și Ștefan Buta (bass). Stilul abordat este hard'n'heavy, iar trupa vine cu un sound modern bazat pe riff-uri puternice și apăsate, precum și pe solo-uri de chitară melodice.


https://www.youtube.com/moiseromania
https://www.facebook.com/MOISE.Romania
https://www.instagram.com/MOISE.Romania

0 comentarii

Publicitate

Sus