27.04.2023
Ascultați două piese din repertoriul formației Nuanțe:

"Eva" (11,1 Mb)
"Raiul tău" (9,02 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Nuanțe

Nuanțe este o trupă formată în Pitești, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanțat de funk și grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat două albume de studio: Două minute, apărut în aprilie 2019 și Eva în luna mai a anului 2021, iar ultimul album al formației, intitulat Cântece mute vedem lumina în aprilie 2023.

Din luna decembrie 2021, cântecul Roi de fluturi, de pe albumul Eva, a intrat în playlistul Viral în România realizat de Spotify în urma numărului crescut de ascultări.

De-a lungul timpului Nuanțe a cântat alături de trupe precum: Coma, Iris (Cristi Minculescu, Valter și Boro), Omul cu Șobolani, E.M.I.L., Pistol cu Capse, Blazzaj, Bucovina, ALTAR, Ska-nk, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette și la festivalurile: Gugulan Rock Festival, StudentFest Timișoara, Desculț în Iarbă, RebelX, Teatru Sub Lună, Sumedru pe Marcea, Muscel Sounds Festival, Old Guitar Fest, Live în Curte.

În septembrie 2021 trupa a câștigat concursul New Band in Town, organizat de Centrul de Creație, Artă și Tradiție București CREART.

De asemenea trupa a cântat în multe cluburi cunoscute din țară cum ar fi: Expirat, Quantic, Fabrica, The Pub - Universității, Club Hush - Pitești, Urban Home - Pitești, Wave 84 - Craiova, La Țevi - Cluj Napoca, Rock' N Roll Center - Zalău, Club Piano - Târgu Jiu, Uzina Coffee - București, Convivial - Câmpulung Muscel, Londophone - București, Underworld - București, Yellow Club - București.

0 comentarii

Publicitate

Sus