04.05.2023
Ascultați două piese din repertoriul formației Kadjavsi:

"Moonlight" (12,5 Mb)
"Outro" (cu Tajnic, live in Control / 19,3 Mb)


Despre concert Kadjavsi & Tajnic (5 mai 2023, Point Art Hub)

Albumul de debut al lui Kadjavsi, Second Sun, a fost lansat in toamna anului 2022. Scris și produs de Nikita Dembinski, vocalist și pianist stabilit în București, albumul a fost înregistrat de-a lungul anului 2022 cu ajutorul unor colaboratori apropiați ai muzicianului, printre care și violonistul Constantin Mușat. Deși Second Sun este un release alternative-pop, se simt și tente subtile de pe soundtrack-urile ambientale compuse de Dembinski în trecut, precum Breaks That Friend Your Heart sau Shifting Habits.

Lor li se alătură Tajnic, un trio de jazz contemporan care nu e străin scenei Point Art Hub dar nici scenei muzicale din România. Format din frații Florian și Iulian Nicolau, respectiv basistul și percuționistul trupei, și pianistul Albert Tajti, grupul a început relativ recent să cânte în această formulă. Deși cei trei s-au întâlnit în diferite contexte muzicale separate, au descoperit că au o chimie bună atunci când cântă împreună și au decis să-și unească forțele. În prezent lucrează la albumul lor de debut și au scos recent piesa Parfume d'Orient.

Kadjavsi & Tajnic se întâlnesc din nou pe scenă, parte dintr-o serie limitată de concerte unde își vor contopi identitățile muzicale pentru a interpreta și re-interpreta Second Sun dar și altele. Experiențele lor improvizatorice se vor îmbina în speranța realizării unor momente imersive care cu siguranță vor fi diferite de fiecare dată când aceștia se întâlnesc.

0 comentarii

Publicitate

Sus