25.05.2023
Ascultați două piese din repertoriul formației The Groovy Bastards:

"Mary Cried Wolf" (8,72 Mb)
"Freak Show" (7,82 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre The Groovy Bastards

The Groovy Bastards este o trupă înființată în 2015, în București, formată din Ioana Vișinescu - voce, Andrei Bălașa - chitară, Masha Enache - bass și Theo Ionescu - tobe.

Sound-ul lor poate fi încadrat în genul Fusion, aceștia îmbinând armonios elemente din Funk, Rock, Jazz, Blues, R&B, Hip-hop. Această trupă se adresează oricărui segment de vârstă care trăiește prin muzică și este deschis la 'puțin din toate'. Semnătura lor constă în performanța live unică care adaugă valoare prin personalitățile colorate ale membrilor, stilul 'fresh' fiind transpus în piese proprii, dar și în reinterpretarea unor melodii consacrate.

Printre realizările acestei trupe se numără premii la Festivalul de Jazz din Sibiu, Festivalul de Jazz din Târgu-Mureș, participarea ca invitați la Festivalul de Jazz din Bulgaria, "Ruse Jazz Festival", dar și concerte numeroase prin diferite colțuri ale țării, precum și posibilitatea de a cânta în deschiderea unor artiști de talie internațională precum Marco Mendoza, Bumblefoot și Rosenberg Trio. În 2017 sunt câștigătorii categoriei "Revelația anului" la Festivalul Muzza, iar în anul 2019 sunt nominalizați și la categoria "Formația Anului" în cadrul aceluiași festival.

Cele două piese propuse astăzi beneficiază și de clipuri, pe care vă invităm să le vizionați în cele ce urmează:



Oficial Website: https://www.thegroovybastards.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC0h4Zefbwxbl3weG4x7h9sQ
Facebook: https://www.facebook.com/TheGroovyBastards/
Instagram: https://www.instagram.com/thegroovybastards/
TikTok: https://www.tiktok.com/@thegroovybastards?lang=en
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6ssiGm7vuZfJmpsIpBrVsb

0 comentarii

Publicitate

Sus