01.06.2023
Ascultați o piesă din repertoriul formației Dublu Click:

"Accent italienesc" (4,55 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2023, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Formația Dublu Click a lansat albumul de debut, Momente

Dublu Click din Alba Iulia este o trupă care amestecă influența italienească cu muzica pop-rock românească.

Cu o compoziție interesantă - vocalista Ilaria Sardiello și toboșarul Tarocco Alex fiind născuți în Italia, la Verona, în timp ce chitaristul Cristi Popovici și basistul Andrei Susa sunt din Alba Iulia -, Dublu Click propun un fresh - pop - rock cântat în limba română doar cu un "Accent Italienesc". Piesa Accent Italienesc se regăsește pe primul lor album numit Momente ce a fost lansat în data de 4 februarie 2022 în direct în studiourile TVR 1. Momente conține opt piese, ale căror texte descriu experiențe de viață. De atunci a urmat un turneu de promovare prin țară care a cuprins 20 de orașe. Festivalul Let's MEAT Festival de la Brezoi, Rock fest Transalpina și deschiderea concertului Lou Bega sunt unele dintre evenimente la care cei de la Dublu Click au participat.

Ce urmează în 2023?

Trupa are deja un program foarte încărcat deoarece, in ianuarie 2023 au lansat al doilea single numit Un milion de pași care face parte de pe următorul album intitulat Schimbare ce va fi lansat în vara lui 2023. Începând de la sfârșitul lunii mai sunt confirmați în mai multe festivaluri și evenimente în aer liber din țară.

Dacă v-am făcut curioși va mai putem spune că în showurile lor nu lipsesc câteva coveruri rock din Italia după Gianna Nannini sau Måneskin.

Nu uitați că ajunge un dublu click să fiți alături de Dublu Click!!!

0 comentarii

Publicitate

Sus